Til toppen

Toalett & Tilbehør

Vi har stort utvalg av toalett og tilbehør til ditt neste prosjekt. Vi kaller det for kvalitet til riktig pris. Velg toalett fra merkevarer til lavrpis produkter med god kvalitet og funksjonalitet.

Vegghengt toalett er den mest brukte toalett på nye baderomsprosjekter. Den bruker mindre plass på baderom og har en moderne design og funksjonalitet. Samtidig som vegghengt toalett er enklere å rengjøre enn tradisjonell gulvstående toalett. Med en vegghengt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. Vi har Grohe og Geberit sisterner som også er den mest kjente og mest pålytelige i Norge og på verdens basis. 

Gulvstående toalett brukes ofte på oppdattering av eksisterende baderom. Toalett kobles til eksisterende avløpsrør. Gulvstående toalett kommer i S-lås og P-lås. På S-lås skal toalett monteres i avløpskobling i gulv mens P-lås toalett skal monteres i avløpskobling i vegg. 

Med innbyggningssisterne sparer du plass og er et naturlig valg på nye baderom. Sisterne bygges inn i en kasse eller i veggen. Dette skaper en mer ren design og følelse av en større baderom. 

 

VÅRE BESTSELGERE

VB O.Novo Rimless Med Sc-Qr Sete

En perfekt design for høyeste grad av renslighet.Takket være den nyskapende rimløse designen, kan DirectFlush-toalettene rengjøres raskt og grundig - for praktisk hygiene.
506070002

Komplett Toalettpakke

GROHE Solido installasjonssystem for veggmonterte toaletter, for rask og enkel montering. Ett veggmontert toalett gjør det enklere å holde baderomsgulvet rent og ryddig. For ultimat styrke og problemfri installasjon bør du velge GROHE SOLIDO 3-in-1 installasjonssett for veggmonterte toaletter. NB! SETE SELGES SEPARAT
11039

Innbygningssisterne Geberit Duofix

Geberit innbyggingssisterner er klassikerne i moderne baderomsinstallasjoner og har blitt montert en million ganger over hele verden i mer enn 50 år. De er legendariske for sin pålitelighet. Hver sisterne lekkasjetestes før den leveres. 25-årsgarantien for tilgjengelige reservedeler gir langsiktig sikkerhet.
506060001