Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Trendy fliser i flott ny butikk

Det er veldig inspirerende og gøy å jobbe med Right Price Tiles. Vi delte på bloggen tidligere i år at vi har gått inn i et ambassadørskap for selskapet. Right Price Tiles er kjent for å ha de beste prisene på kvalitetsflis og tilbehør. De siste månedene har vår jobb vært å fokusere på trend. Det er så masse nye trendretninger i flismarkedet, og Right Price Tiles har full fokus på å ha et stort utvalg med trendnyheter i butikkene fremover.

 

Når vi går inn i en slik prosess for en kunde, så liker vi veldig godt å bli involvert og engasjert i hele prosesser. I februar var vi på innkjøpstur på en enorm flismesse i Valencia. Her jaktet vi rundt på nye leverandører som vi synes var spennende og nytenkende samt kvalitetsbevisste. Det resulterte i flere kontainere med trendflis som nå har kommet til Norge! Les mer om messebesøket her.

For noen uker siden besøkte vi lageret sammen med Anine for å se på nyhetene som hadde kommet. Det er masse nye varer og vi er helt forelsket i flere av flisene. Nå brenner vi etter å pusse opp gangen og kjøkkenet på gården!

 

 

Flisene skal ut i butikkene i disse dager og den prosessen har vi vært tett involvert i. Right Price Tiles åpner ny butikk 9. mai! Den nye butikken ligger i Hvamveien 4 på Skjetten rett ved avkjøringen fra E6. Denne butikken blir fantastisk!

Vi har vært på byggeplassen på befaring for å planlegge vår egen utstilling. Vi skal vise frem de nye flisene på en trendy og litt nytenkende og inspirerende måte.

 

 

Temaet vi har jobbet ut i fra er ”Ny Landlig” og ”Sort & Hvit”. Først så tegnet vi utstillingen for å ha en arbeidstegning til snekkeren som skal montere utstillingen.  Slik ble skissene.

 

 

 

For et par dager siden leverte vi alt fra vasker, kraner, speil, hyller og håndklær. Alt skal være 100% på plass til feståpningen den 9. mai! Det er gøy å se utstillingen ta form.

 

 

Vi er selvfølgelig på plass i butikken den 9. mai. Fra klokken 15 og utover kvelden, møter vi alle som har lyst å komme å se de nye flisene i vår trendutstilling. Vi håper å se mange av dere som leser bloggen denne dagen!

Hvis du har et prosjekt på gang og trenger hjelp til å finne riktige fliser, så er det perfekt anledning til å komme for en prat med oss på butikkåpningen. Vi hjelper alle som kommer innom med valg av flis. Hele dagen er det knalltilbud på flis og det også på de helt nye trendflisene!

 

 

Denne teksten er sakset fra Annette&Christian, les hele bloggen her.

Lenker
Min side