Til toppen

Vakre fliser til kjøkkenet

Ute har høsten kommet med storm og kaldere vær enn vanlig. Da er det på høy tid å innse at vi koser oss flere timer inne og at tiden i sommervarmen for i år er bak oss.

For mange er kjøkkenet hjerte i hjemmet og vi hygger oss med matlaging og lange middager med familie og venner. Dette kjøkkenet er et prakteksempel på et trivelig og klassisk kjøkken. Detaljene er vel planlagt og gjennomtenkt i rommet som også fungerer som spisestue i den ærverdige Frogner leiligheten. Før var veggen over arbeidsbenken malt men det var litt lite praktisk. Da bestemte seg Lise Lotte som bor her å flislegge veggen.


Devon flis serien i grå farger
Valget av flis var ikke lett men etter flere runder med prøver falt det endelige valget på den vakre flisen Devon. Flisen har en vakker dyp gråtone som kompletterer de andre lune nyansene i rommet. Og selv om flisen er litt mørkere enn de andre overflatene ble det ikke for mørkt siden flisen har en vakker blank overflate som gjenspeiler lyset i rommet.

Devon flis serien er fra Right Price Tiles
Devon flis serien er fra Right Price Tiles og finnes i mange lekre farger både med blank og matt overflate. Se fargene under og klikk her for mer info om flisen på hjemmesiden til Right Price Tiles.

Devon kjøkkenflis passer til klssisk kjøkken
Stort utvalg av devon kjøkkenfliser
Hvis du er på jakt etter en avlang flis som ser håndlaget ut ville jeg tatt en nærmere titt på disse. Denne flisen har et perfekt format for ulik type legging. Den er fin å legge som på bildet i mursteins mønster men fungerer utmerket lagt i fiskebeinsmønster som er veldig trendy.

Dette kjøkkenet fikk virkelig et flott løft etter at veggen ble flislagt
Dette kjøkkenet fikk virkelig et flott løft etter at veggen ble flislagt. Og med de lekre sorte interiør detaljene fremstår kjøkkenet tøft selv om det er klassisk.  

 


Relaterte artikler