Til toppen

Vegghengt Toalett

Vegghengt toalett er den mest brukte på nye baderom og prosjekter. Vegghengt toalett bruker mindre plass og er mer moderne med tanke på design og funksjonalitet. Det er samtidig letter og rengjøre rundt toalett som henger på veggen enn en gulvstående toalett. Nyere modeller har kommet med rimfree kanter eller toalett uten spylekanter som er mer hygienisk og er enklere å rengjøre. Vegghengt toalett finnes i forskjellige former og design og velges etter eget smak og gjennomføring. Med en vegghngt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. Mest brukte innbyggningssisterner er fra Grohe og Geberit hos oss i Norge. Husk å ta med en toalettsete til sist men ikke minst.

VB O.Novo Rimless Med Sc-Qr Sete

En perfekt design for høyeste grad av renslighet.Takket være den nyskapende rimløse designen, kan DirectFlush-toalettene rengjøres raskt og grundig - for praktisk hygiene.
506070002

Ifø Sign Vegghengt Toalettskål 6875

Vegg hengt toalett fra Ifø art 6875 monteres på innbyggningssisterne. Toalettskål leveres uten toalettsete.
506020216

Porsgrund Seven D Vegghengt Toalett

Porsgrund Seven D vegghengt toalett med klassisk design med festeskruer.
506020218
Kampanje

Lucca Veggtoalett Rimless

Lucca er et moderne vegghengt toalett med runde former, hvor toalettsetet følger med. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng. Dette er et vært enkelt toalett å montere. Ta en titt på monteringsvideoen.
506020210

City Oval WC Rimless QR SC Sete

City Oval er et vegghengt toalett i nydelige stramme former og nordisk design. Toalettsetet følger med og er spesielt designet for bollen.
506020222

Catania Veggtoalett Rimless Sort

Catania er et moderne sort vegghengt toalett med runde former, hvor toalettsetet følger med. For de som ønsker de ekstra sorte detaljene på badet eller toalettrommet. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng. Dette er et svært enkelt toalett å montere. Ta en titt på monteringsvideoen.
506020211

Mille Nordic WC Rimless QR SC Sete

Mille Nordic er et nytt og moderne vegghengt toalett i nordisk design, hvor toalettsete følger med. Det som er spesielt for dette toalettet er de ovale monteringshullene som dekker bolteavstand fra 18 til 23 cm.
506020223

Villeroy & Boch Subway 2.0 Direct Flush

Subway 2.0 vegghengt toalett med Direct Flush som gir optimal hygiene ved hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renhold og reduserer behovet for sterke rengjøringsmidler. Sittehøyde 41,5 cm. Inkludert sete i slim design med Soft Close for myk lukking og Quick Release for enkelt å kunne ta av sete ved rengjøring.
506020212

Porsgrund Seven D Image Toalettskål Vegg

Design veggskål. Boltavstand 230 mm. Evt monteringsskruer må bestilles separat. Anbefalt sittehøyde 420 mm.
506020219

Ifø Spira Art 6245 Vegghengt Toalett Rim

Ifö Spira Art er en veggskål med et design som er inspirerert av den skandinaviske naturen. Veggskålen har en glatt utside og en innside helt uten spylekant. Det gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg, noe som gjør veggskålen enkel å rengjøre og hygienisk.Ifö Spira Art er behandlet med vår rengjøringsvennlige glasur Ifö Clean og er godkjent i henhold til Nordic Quality. Et vegghengt toalett gjør at det er enklere å holde gulvet rent.
506020217

Komplett Toalettpakke

GROHE Solido installasjonssystem for veggmonterte toaletter, for rask og enkel montering. Ett veggmontert toalett gjør det enklere å holde baderomsgulvet rent og ryddig. For ultimat styrke og problemfri installasjon bør du velge GROHE SOLIDO 3-in-1 installasjonssett for veggmonterte toaletter. NB! SETE SELGES SEPARAT
11039
Kampanje

Toalettpakke Grohe og O.Novo Toalett

GROHE Solido installasjonssystem for veggmonterte toaletter, for rask og enkel montering. Ett veggmontert toalett gjør det enklere å holde baderomsgulvet rent og ryddig. For ultimat styrke og problemfri installasjon bør du velge GROHE SOLIDO 3-in-1 installasjonssett for veggmonterte toaletter. 
11002

Hva er forskjell på vegghengt toalett?

Det finnes ulike typer vegghengt toalett på markedet i dag. Alt fra en smal kompakt toalettskål til vanlige vegghengte toaletter. Skal du ha en spyletoalett eller muligens rimfree toalett? Kvaliteten på porselenet, form og farge avgjør ditt valg av veghengt toalett.

Hva er en rimless toalett?

Rimless toalett gir en optimal hygiene det hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renholdet og reduserer at unødvendig mange bakterier samler seg i do skålen. Rimless toalett er enklere å holde rent samtidig er det denne typen toalett som blir mer og mer foretrukket på markedet.

Hva er en spyletoalett?

En spyletoalett er en dusjtoalett som gjør deg ren etter en toalettbesøk. Spyletolett er mer hygienisk og bidrar til bedre velvære.