Til toppen

Vegghengt toalett

Vegghengte toaletter er den mest brukte typen toalett på nye prosjekter. Vegghengte toaletter bruker mindre plass og er mer moderne med tanke på design og funksjonalitet. Det er samtidig lettere å rengjøre rundt toalett som henger på veggen enn  et gulvstående toalett. 

Nyere modeller kommer med rimfree kanter eller toalett uten spylekanter som er mer hygienisk og enklere å rengjøre.  Med et vegghengt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. De mest brukte innbyggingssisternene i Norge er fra Grohe og Geberit. Husk også å bestille med toalettsete.

Sorter etter:
Kampanje

Catania Veggtoalett Rimless Sort

Catania er et moderne vegghengt toalett i sort med runde former, som er designet for det nordiske markedet med en svært enkel montering. Toalettsete følger med. Toalettsetet har dempet lukkefunksjon og kan løftes av med ett trykk for rengjøring.
506020211
Kampanje

Lucca Veggtoalett Rimless

Lucca er et moderne vegghengt toalett med runde former. Toalettsetet følger med. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng, og er svært enkelt å montere.
506020210
Kampanje

Mille Nordic WC Rimless QR SC

Mille Nordic er et nytt og moderne vegghengt toalett i moderne design, hvor toalettsete følger med. Det som er spesielt for dette toalettet er de ovale monteringshullene som dekker bolteavstand fra 18 til 23 cm.
506020223
Kampanje

City Oval WC Rimless QR SC

City Oval er et vegghengt toalett i nydelige stramme former og nordisk design. Toalettsetet følger med og er spesielt designet for bollen.
506020222
Kampanje

Delfi Veggtoalett

Delfi toalettskål er et klassisk vegghengt toalett med spylekant. Med et økonomisk 3/6 liter spyle system leveres toalettet med horisontalt vannutløp. Toalettet kommer kun i hvit, og leveres uten toalettsete.
506020206
Kampanje

Villeroy & Boch Subway 2.0 Direct Flush

Subway 2.0 vegghengt toalett med Direct Flush som gir optimal hygiene ved hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renhold og reduserer behovet for sterke rengjøringsmidler. Sittehøyde 41,5 cm. Inkludert sete i slim design med Soft Close for myk lukking og Quick Release for enkelt å kunne ta av sete ved rengjøring.
506020212

Hva er forskjell på vegghengt toalett?

Det finnes ulike typer vegghengt toalett på markedet i dag. Alt fra en smal kompakt toalettskål til vanlige vegghengte toaletter. Skal du ha en spyletoalett eller muligens rimfree toalett? Kvaliteten på porselenet, form og farge avgjør ditt valg av veghengt toalett.

Hva er en rimless toalett?

Rimless toalett gir en optimal hygiene det hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renholdet og reduserer at unødvendig mange bakterier samler seg i do skålen. Rimless toalett er enklere å holde rent samtidig er det denne typen toalett som blir mer og mer foretrukket på markedet.

Hva er en spyletoalett?

En spyletoalett er en dusjtoalett som gjør deg ren etter en toalettbesøk. Spyletolett er mer hygienisk og bidrar til bedre velvære.