Til toppen

Vegghengt toalett

Vegghengte toaletter er den mest brukte typen toalett på nye prosjekter. Vegghengte toaletter bruker mindre plass og er mer moderne med tanke på design og funksjonalitet. Det er samtidig lettere å rengjøre rundt toalett som henger på veggen enn  et gulvstående toalett. 

Nyere modeller kommer med rimfree kanter eller toalett uten spylekanter som er mer hygienisk og enklere å rengjøre.  Med et vegghengt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. De mest brukte innbyggingssisternene i Norge er fra Grohe og Geberit. Husk også å bestille med toalettsete.

Sorter
Nyhet

Catania Veggtoalett Rimless Grå Matt

Catania er et moderne vegghengt toalett med runde former. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng.
506020224

Catania Veggtoalett Rimless Sort

Catania er et moderne vegghengt toalett i sort med runde former, som er designet for det nordiske markedet med en svært enkel montering. Toalettsete følger med. Toalettsetet har dempet lukkefunksjon og kan løftes av med ett trykk for rengjøring.
506020211

Lucca Veggtoalett Rimless

Lucca er et moderne vegghengt toalett med runde former. Toalettsetet følger med. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng, og er svært enkelt å montere.
506020210

Mille Nordic WC Rimless QR SC

Mille Nordic er et nytt og moderne vegghengt toalett i moderne design, hvor toalettsete følger med. Det som er spesielt for dette toalettet er de ovale monteringshullene som dekker bolteavstand fra 18 til 23 cm.
506020223

City Oval WC Rimless QR SC

City Oval er et vegghengt toalett i nydelige stramme former og nordisk design. Toalettsetet følger med og er spesielt designet for bollen.
506020222

Delfi Veggtoalett

Delfi toalettskål er et klassisk vegghengt toalett med spylekant. Med et økonomisk 3/6 liter spyle system leveres toalettet med horisontalt vannutløp. Toalettet kommer kun i hvit, og leveres uten toalettsete.
506020206

Forskjellige typer vegghengte toaletter

Det finnes ulike typer vegghengt toalett på markedet i dag. Alt fra en smal kompakt toalettskål til vanlige vegghengte toaletter. Skal du ha et spyletoalett eller muligens rimfree toalett? 

Hva er et rimless toalett?

Rimless toalett gir optimal hygiene ved hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renholdet og reduserer at unødvendig mange bakterier samler seg i doskålen. Rimless toalett er enkelt å holde rent. Det er denne typen toalett som blir foretrukket på markedet i dag.

Hva er et spyletoalett?

Et spyletoalett er et dusjotalett som er hygienisk med flere funksjoner for rengjøring.