Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Vetro

Vetro står for moderne skandinavisk design og gir en personlig baderomsopplevelse etter eget stil. Vetro produkter kommer i ulik design med utførelser for å sette ditt egen preg på baderom. 

Crati Dusjdør Rett 100X190 Sort

Stilren dusjdør på 97x187 cm. Døren kommer med sorte veggprofiler, og kan åpnes både innover og utover. Pris vises pr. stk. For en løsning som vist på bildet, trenger du 2 stk. dusjdører.

501010107
Allen Kar-Dusjtermostat Krom

Allen VETRO badekar og dusjtermostat har et moderne design i krom der termostaten også kan fungere som en hylle over badekaret. Termostaten er utstyrt med funksjoner som skoldesperre og med vannsparefunksjon. Leveres med 60mm rosetter og s-kopplinger. ·

509040401

Moduo baderomsmøbler

Vetro Moduo Baderomsmøbler

I moderne og skandinavisk design er Moduo serien et fleksibelt baderomsmøbel du enkelt setter sammen! Ønsker du mye benkeplass og hyller, eller så smalt møbel som mulig? Med de ulike modulene skaper du enkelt er møbel som passer for din hverdag og lagringsbehov. Med sine mange lagringsmuligheter er Moduo også et godt valg for vaskerommet. Smart eller hva?

 

Vetro Moduo er et moderne møbel i hvit matt overflate med integrerte håndtak og eikelaminert topplate. Møbelet har to skuffer med god plass til oppbevaring, og er utstyrt med skuffeskinner og dempere. Topplaten og hyllene er eiklaminert og godt egnet til baderom. Topplaten passer til enhver frittstående vask eller nedsenkbar bollevask, som vi har i sortimentet.

 

Lenker
Min side