Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Vinnerbadet

Vinnerbadet

Verdensmester og OL-vinner på langrenn, Therese Johaug, har sin fartstid på hoteller og skianlegg over hele verden. Allikevel er det hennes nyoppussede bad hun setter mest pris på når hun sjekker inn hjemme i Oslo.

stellar perla 60x60 cm baderoms flisDen populære grå storformat flisen Stellar Perla 60x60 er tidløst og delikat. Den skaper et dempet og innbydende uttrykk som ramme for de sorte og stramme detaljene. Når du velger bad i en nøytral palett som grått og sort, så er innsalg av farger gjennom grønne planter og i tekstiler et tips for å unngå at det blir sterilt og upersonlig.

En perfekt morgen

Ingen vekkerklokke. Ingen rekord som skal slås. Ingen bråkete pressekonferanse. Isteden et helt stille hus i Holmenkollen. Selv ikke Jäeger, familiens hund, har mast om dagens første luftetur enda.

På lune baderoms fliser lister hun seg inn på badet for en varm og lang dusj. Den deilige følelsen av en fluffy morgenkåpe som henger klar, og en rykende varm kaffekopp som tas med til sengen. Dagens nyheter, sosiale medier og oppdateringer scrolles over i et rolig tempo.

Dette er Therese Johaug sin ideelle morgen. Allikevel er hverdagen noe ganske annet. Da spretter hun opp ikledd treningstøy eller skidrakt slik vi er vant til å se henne.


Therese Johaug har pusset opp badet med right price tilesTherese og Nils Jakob stortrives i Holmenkollen. Her er det kort vei til både skog, skiløyper og en t-banetur ned til Oslo sentrum.
 

Kreativ gründer

Siden sin debut i OL i Vancouver 2010 har Therese Johaug sanket gull og medaljer i mesterskap og konkurranser verden over. Men, det er ikke bare i skisporet hun har markert seg. Therese har prydet forsider i flere mote og reklamekampanjer i tillegg til å utvikle sin egen merkevare Johaug med sport og treningsklær.


"Jeg er veldig aktiv i designprosessen i Johaug produktene, og har alltid vært interessert i mote og design. Naturligvis ble jeg også veldig involvert i interiørvalgene da vi skulle pusse opp badene, forteller Therese"


Therese Johaug sin spa avdeling med dusjDeler av badet er viet til et eget lite dusjrom for skikkelig spafølelse. Legg merke til den praktiske hyllen med belysning. Her går nisjen fra vegg til vegg som skaper luftig og moderne effekt. Gulvarealeter også utnyttet maksimalt ved å velge et linjeløp som slukrist mot veggen. det gir mer areal å stå på i dusjsonen.
 

Nordisk Spabad

Tett på marka og skisporet i Holmenkollen finner Therese, samboeren Nils Jakob Hoff og hunden Jäeger roen hjemme i en hektisk hverdag. Den siste tiden har paret hatt et felles prosjekt, nemlig oppussing av badene. Det gamle hovedbadet var både utdatert og upraktisk.

Et stort badekar opptok mye areal og ble kun brukt som skittentøyskurv. Med god hjelp, dyktige håndverkere og prosjektering fra Norsk Rørservice, så har Therese og Nils Jakob endelig realisert drømmebadet med smarte løsninger og lekre fliser.

There Johaug er fornøyd med flisene fra Right Price Tiles
Gamle badet til Therese JohaugDet gamle badet trengte sårt en oppussing. Rommet var dårlig utnyttet med et stort badekar som aldri ble brukt til noe annet enn skittentøyskurv! Foto: Therese Johaug

"Jeg liker den nordiske og rene stilen. Og det er skikkelig deilig å få spafølelsen hjemme! Inspirasjonen finner jeg på sosiale medier, det er jo så mye fint der ute, forteller Therese"

For å skape den rette spastemningen, så valgte Therese den populære storformatflisen Stellar Perla. Den slette betong overflaten med naturlig struktur skaper en lun stemning og mykner opp de sorte, grafiske detaljene. De store runde speilene skaper wow faktor og blir et naturlig blikkfang på badet.

Selv om hverdagen er ujålete og preget av trening, så liker Therese også å pynte seg og er opptatt av mote og sminke. Hun elsker egentid og velvære på sitt nye freshe bad. Lune gulvfliser, myke håndkler og duftlys gir spafølelsen hjemme. Nylig lanserte hun også «Care by Therese Johaug», en serie velværeprodukter som inntar dagligvarehyllene.
 

Oppussingsprosessen

Det er mange ting å ta stilling til når badet skal pusses opp. I sin egen YouTube kanal har Therese delt prosessen bak kulissene og sine erfaringer fra å pusse opp baderommet. For det å velge fliser var mye vanskeligere enn hva Therese trodde!

"Da jeg kom inn på Right Price Tiles butikken, så ble jeg overrasket over hvor mye det var å velge i. Hvor skal man starte!? Jeg ble helt svimmel, ler Therese. Heldigvis var det mye god inspirasjon i utstillingene og noe for enhver smak"Som for de fleste som bor hjemme under oppussing, så har også Therese og Nils Jakob kjent på hvor utfordrende det kan være. Da de gamle flisene ble fjernet så kom støv til i alle husets kriker og kroker – selv på loftet! Det var ikke bare i skisporet det var full fart da Therese var på skirenn, for hjemme var det siste etappe på oppussingen. Da det var med stor glede hun kunne endelig se drømmebad sitt ferdigstilt!

I tillegg til hovedbadet så har Therese også pusset opp gjestetoalettet. Grå fliser og sorte detaljer går igjen fra hovedbadet. Slik skapes en helhet mellom rommene. I tillegg er innslag av detaljer i gull med på å gi luksusfølelsen.

"Det er helt rått! Jeg kunne ikke drømt om å få det så fint. Nå har jeg fått et så stort og fresht bad, Norges fineste vil jeg si, forteller hun stolt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og valg av baderomsfliser. Det er så kult med lyset fra speilet som får frem strukturen i flisene."

Therese og art director og trendekspert Christopher Strømmen fra Right Price Tiles går gjennom dagens fotoshoot og styling.
 

Husets favorittrom

Det er ingen tvil om at det nye badet har blitt et av Thereses favorittrom. Og det er på badet hennes som hun lengter til når hun er på leir og konkurranser i inn- og utland. For med mange reisedøgn og overnattinger så har hun opplevd bad i varierende kvalitet, og merker hvor mye et fresht og innbydende baderom har å si.

"Under et opphold i Italia i 2020 hadde jeg en utrolig ekkel hotellopplevelse. Badet hadde gamle fliser, mugg i vinduskarmen og luktet skikkelig vondt og innestengt!

Det var virkelig ikke et sted du ønsker å være, og heldigvisfikk jeg byttet rom. Å komme hjem igjen var som natt og dag, forteller Therese."


3 oppussingstips fra Therese

 Planlegg hele prosjektet godt. Da får du mer oversikt og gjør bedre beslutninger.

✅ Velg din egen stil. Trender kommer og går, så velg noe du synes er fresht og kult.

✅ Innse at det tar sin tid å pusse opp. Kvalitet og et solid resultat tar tid, i tillegg kan det oppstå uforutsette forsinkelser underveis.

Lenker
Min side