Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Adda Topflex Primer 1 kg

Produktnummer: 202040422
Nettlager:
Adda

Adda Topflex er en vannfast elastisk akryldispersjon til bruk som grunning under Adda avrettingsmasser og smøremembraner, før liming av fliser, og som fuktsperre på plater.

inkl. mva.

Adda Topflex er en vannfast elastisk akryldispersjon til bruk som grunning under Adda avrettingsmasser og smøremembraner, før liming av fliser, og som fuktsperre på plater.

Adda Topflex primer hindrer at fukten trekkes ut av fliselimet for raskt, og gir bedre vedheft på underlaget. Grunning under avrettingsmasser gir mindre luftporer i overflaten, og faren for «bom» reduseres. Primer er tilsatt farge for at det skal være lettere å se hvor den er påført etter tørking.

 

 

✅ inne og ute, gulv og vegg, også i våtrom:
✅ for sementbasert fliselim f.eks. Adda Topcrete Fliselim/FIX.
✅ under avrettingsmasser f.eks. Addaplan fiber super.
✅ under smøremembraner f.eks. Adda Kombiflex og Kvikkflex.
✅ på gips-, fiber- og sponplater.
✅ for å oppnå full vedheft til underlag av gamle fliser, vinyl etc. 


 

adda logo
 

Adda Byggkjemi AS er et norskeid firma med hovedkontor og produksjon i Drammen. Vi produserer og selger alt materiale du trenger til legging av fliser, skifer og naturstein. Som markedsleder med over 40 års bransjeerfaring, har vi tilegnet oss et høyt kunnskapsnivå.

Adda for et optimalt resultat. Fra oppstart med grunning og avretning av underlag til påføring av membran (fuktsperre), flislim, fuging, og til slutt; rengjøring og polering. Adda sin produkt sortiment består også av våtromsplater og verktøy.
 

Før du begynner

En forutsetning for godt resultat er korrekt temperatur i underlaget ved legging. Avviker materialet i underlaget fra det som anbefales må det innhentes skriftlig dokumentasjon på at produktet kan benyttes. Dersom Adda Topflex har blitt utsatt for frost, kan den ikke brukes.

Forarbeid

Underlaget skal være rengjort, støvsuget og fritt for fett og vann.

Blanding

Topflex primer brukes ublandet på gips-, fiber- og sponplater. Til grunning på sugende underlag av betong eller puss bør Adda Topflex blandes med vann i forholdet 1:2. Påfør gjerne Adda Topflex ufortynnet 2. gang der fuktbelastningen er stor.

Påføring

Påføres underlaget med kost eller rull. Minimum 5oC i luft/underlag. Straks grunningen kjennes tørr, kan montering av fliser påbegynnes. (ca 15 min. ved 20oC) Som grunning for selvjevnende flytsparkel bør den tørke minst en time. 

Rengjøring

Redskap rengjøres umiddelbart etter bruk med vann. Herdet Adda Topflex fjernes med lynol.

Vekt Pr. Enhet 1 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 0.0 mm
Bredde 0.0 mm
Pakkeinnhold 12

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side