Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Alba veggtoalett rimless hvit, sete inkludert

Produktnummer: 506020225
Nettlager:

Alba vegghengt toalett fra Vetro har et klassisk stilrent design, med hvit, glasert antibakteriell overflate.

inkl. mva.

Alba vegghengt toalett fra Vetro har et klassisk stilrent design, med hvit, glasert antibakteriell overflate.

Toalettet er designet for det nordiske markedet med bolteavstand for både 18 og 23 cm sisterne. I tillegg har toalettskåen en ""rimless"" skyllekant, også kjent som en kantløs eller uten kant toalettskål. Det er en designfunksjon som brukes i moderne toaletter for å forbedre hygiene og enklere rengjøring. I motsetning til tradisjonelle toalettskåler har rimless toaletter ingen synlig skyllekant eller indre spor rundt skålen. Fordelen med rimless skyllekant er at den reduserer skjulesteder for smuss, bakterier og kalkavleiringer. Den glatte og jevne overflaten uten kanter gjør det enklere å rengjøre toalettskålen grundig og forhindrer opphopning av smuss og bakterier. for enklere rengjøring.

Toalettsetet følger med i esken og er spesielt designet for bollen, som er produsert i hard Duroplast. Setet har to funksjoner: Quick release og soft close, som tilbyr ekstra funksjoner for komfort, bekvemmelighet og brukervennlighet. Her er en forklaring av de to funksjonene:

Quick release (hurtigløsning): Dette refererer til en mekanisme som gjør det enkelt å fjerne toalettsetet fra toalettskålen for rengjøring. Vanligvis er toalettsetet festet til toalettskålen med hengsler eller klips. Med quick release-mekanismen kan du enkelt løsne toalettsetet fra disse festene ved hjelp av en utløsermekanisme. Dette gjør det enklere å nå alle områder av toalettskålen og toalettsetet under rengjøring. Etter rengjøring kan du enkelt klipse toalettsetet tilbake på plass.

Soft close (myk stenging): Dette refererer til en dempingsmekanisme som tillater toalettsetet å lukkes sakte og stille uten å lage en brå lyd eller slamring. Toalettsetet er utstyrt med spesielle hengsler eller dempere som gir en kontrollert nedstenging av toalettsetet når det senkes. Dette eliminerer risikoen for at toalettsetet slår igjen med kraft, noe som kan være sjenerende eller potensielt skade toalettskålen. Det anbefales å stille sisternen inn på 3/6 liter spyling."

Egenskaper:

  • Farge: Hvit
  • Bredde: 35,5 cm
  • Dybde: 53 cm
  • Høyde: 36 cm
  • Antibakteriell overflate
  • 3/6 liter pr. spyling

Inkludert i pakken:

  • Toalett
  • Toalettsete
Format 530x355x360
Materialtype Porselen
Garanti 5 år
Høyde 360 mm
Vekt Pr. Enhet 21 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 400 mm
Kartong Dybde 420 mm
Kartong Lengde 540 mm
Lengde 530 mm
Bredde 355 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side