Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

AquaBlock Rørmansjett 30-60mm

Produktnummer: 206070842
Nettlager:
Aquablock

Aquablock prefabrikkerte mansjetter er en serie med tetningsmansjetter laget av NBR gummi som gir en høy grad av tetting mot vann og fuktighet. Disse mansjettene er fleksible og har en god bestandighet mot påkjenninger fra omgivelsene.

inkl. mva.

Aquablock prefabrikkerte mansjetter er en serie med tetningsmansjetter laget av NBR gummi som gir en høy grad av tetting mot vann og fuktighet. Disse mansjettene er fleksible og har en god bestandighet mot påkjenninger fra omgivelsene.

Mansjettene i Aquablock-serien har blitt testet av Sintef og er godkjent for bruk i våtrom både i Norge og i EU. Dette betyr at de oppfyller de strenge kravene som er satt for bruk i våtrom og er egnet til å hindre fuktighet i å trenge gjennom vegger og gulv.
Rørmansjetten kommer med en elastisk åpning i gummi som gjør det enklere å tette overgangene mellom vegg, gulv og rørgjennomføringer. Dette gir en god tetting som hindrer at fuktighet trenger inn i de sårbare områdene rundt rørgjennomføringer.

Alle mansjettene i Aquablock-serien er godkjent både for Aquablock smøremembran og Aquablock vapor (foliemembran), noe som gjør dem allsidige og egnet for en rekke ulike applikasjoner.

Sintef-godkjenningsnumrene TG 20803 og TG 20777 bekrefter at disse mansjettene har blitt testet og godkjent av en anerkjent og uavhengig tredjepart for bruk i våtrom. Dette gir trygghet og sikkerhet for at disse mansjettene vil fungere som de skal og gi den tettingen som er nødvendig for å hindre fuktighet i å trenge gjennom og forårsake skader og problemer.

Størrelse: 30-60mm

 

 

 

Vekt Pr. Enhet 0.35 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 400 mm
Kartong Dybde 300 mm
Kartong Lengde 600 mm
Lengde 0.0 mm
Bredde 0.0 mm
Pakkeinnhold 20

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side