Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

AquaBlock Våtromsmembran 10kg

Produktnummer: 202050529
Nettlager:

Aquablock membran er en en-komponent og fleksibel dispersjonsbasert påstrykningsmembran. Kombineres med Aquablock Primer mot yttervegg.

inkl. mva.

Aquablock membran er en en-komponent og fleksibel dispersjonsbasert påstrykningsmembran. Kombineres med Aquablock Primer mot yttervegg.

Aquablock membransystem er en smøremembran for å brukes i våte rom innendørs. Dette systemet er komplett og har alle komponentene som trengs for å skape et sikkert våtrom. Komponentene inkluderer mansjetter og tettedetaljer, og disse er testet på Sintef sammen med membranen. Det er viktig å merke seg at dette produktet er Sintef-godkjent med godkjenningsnummer TG 20803, noe som gir trygghet og dokumentasjon.

Det er enkelt å gjennomføre smøre membranen selv, og man trenger ikke å være fagmann eller ha et våtromsertifikat for å gjøre det. Det er imidlertid viktig å følge veiledninger, normer og krav nøye, og dokumentere arbeidet med bilder underveis. Du vil med dette oppnå et godkjent våtrom og være trygg på at du har tatt de nødvendige tiltakene for å beskytte mot fuktproblemer.

Når det gjelder forbruk av membran eller fuktsperre for å oppnå kravene i Norge, bør du bruke 1,1 kg/m2 på vegg (0,5 mm tykkelse) og 2,2 kg/m2 på gulv (1 mm tykkelse).

Høyde 210 mm
Vekt Pr. Enhet 10 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 286 mm
Bredde 198 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side