Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Bestill flispøver i nettbutikken
Bestill flisprøve i nettbutikken
Flisprøver rett hjem til deg

Bestill flispøver i nettbutikken

Skal du pusse opp og vil handle på nett, men synes det er vanskelig se for deg produktene? Eller ønsker du kanskje å unngå butikkbesøk i disse koronatider? Vi ønsker å være der for våre kunder, og lanserer nå en ny tjeneste med gratis flisprøver rett hjem i April!

Få en følelse av produktet

Oppussing er en større kostnad for mange, derfor kvier kanskje noen seg for å kjøpe flis eller gulv på nettet. Nå kan du bestille opp til 4 materialprøver på flis og laminat, og som vi sender rett hjem til deg. Når du får materialprøvene hjem kan du kjenne på overflaten, se fargen i lyset hjemme hos deg og enkelt sammenligne produktene mot hverandre.

Du slipper butikkbesøk

Vi har økt tiltak i alle våre butikker rundt hygiene og renhold. Vi har satt ut engangshansker og Antibac ved inngangen, me allikevel forstår vi at mange ikke ønsker å oppsøke butikker akkurat nå. Med prøvene rett hjem så slipper du å reise hjemmefra, og kan enkelt bestille og betale her på vår nettside. Om du har flere sprøsmål rundt produktene og ønsker veiledning så er vi behjelpelige på vår kundechat med økt bemanning. Husk på at du også kan bestille på nett med KLIKK&HENT. Da står varene ferdig pakket og klare for henting i butikk.

Moodboard flisprøveHer ser man hvordan et mood board kan settes sammen. Inspirerende eller hva?

Gjør som interiørarkitekten

Ønsker du deg en helhetlig stil som passer med resten av rommet? Et verktøy som interiørarkitekter og designere bruker, er å lage mood boards og materialplansjer. Som navnet tilsier så er mood board en plansje med den stemning du ønsker å skape med ulike utklipp av ting som inspirerer deg; farger, detaljer, interiør etc. Et mood board gjør det lettere å gjøre valg når man har en tydelig stil man vil oppnå. En materialplansje er å legge sammen de ulike materialprøvene som står i rommet for å vurdere hva som passer sammen. Se hvordan komikerfrue, Marna HaugenBurøe, brukte metoden i hennes oppussing med produkter fra oss.

NB! Vareprøvene kuttes i ca. 15x15 cm og sendes med Postnord Mypack Collect eller Home. Materialprøvene gjelder flis, mosaikk, laminat, parkett og vinyl.
( Gjelder ikke naturstein )

Lenker
Min side