Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Betaling

Kortbetaling

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.
Når du handler på rightpricetiles.no er det Klarna som håndterer betalingen. Ved spørsmål om betaling kan du kontakte Right Price Tiles på kundeservicetelefon 40 00 11 80.

Som betalingsmiddel kan du velge blant de betalingsmetoder vi tilbyr i kjøpsprosessen.
Betalingsmiddel som kjøper kan benytte seg av er Visa og Mastercard betaling, Betal innen 14 dager, utsett betaling eller delbetaling over flere måneder.
For å minimere risikoen for uautorisert adgang blir dine betalingskortopplysninger kryptert. Når vi har mottatt din bestilling, foretar vi en reservasjon på ditt betalingsmiddel for å sikre at det finnes tilstrekkelig midler til å dekke kjøpesummen og fullføre transaksjonen. .

Hvis du bruker Klarna delbetaling og Klarna faktura gjelder egne betingelser. Se https://www.klarna.com/no/vilkar/

Faktura
Klarna Faktura som betalingsmåte er kun tilgjengelig for privatpersoner og kan ikke utstedes til bedrifter uansett foretaksform.

Om du velger faktura vil denne sendes pr. e-post fra Klarna innen senest 1 virkedag etter gjennomført kjøp, og med forfallsdato som angitt under kjøpsprosessen.

For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge, oppgi ditt personnummer slik at kredittsjekk kan gjennomføres  samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Min side