Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Catania Veggtoalett Rimless Grå Matt, inkludert sete

Produktnummer: 506020224
Nettlager:

Catania er et moderne vegghengt toalett med runde former. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng.

inkl. mva.

Catania er et moderne vegghengt toalett med runde former. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng.

Toalettsete følger med. Setet har en dempet lukkefunksjon, og en trykknapp for demontering av sete for rengjøring.

Overflaten er i en lys grå matt farge, det samme er toalettsetet. På innsiden av skålen er det påført en glasur, med blank overflate for at ikke bakterier og smuss skal bli liggende. Veggskålen passer til standardsisterner med 18 cm bolteavstand. Catiania er et svært enkelt toalett å montere igjennom hullene til setefestet. Ta en titt på monteringsvideoen for mer informasjon.

Egenskaper:

  • Farge: Grå matt
  • Bredde 36,5 cm
  • Dybde 49 cm
  • Høyde 37 cm
  • Enkel montering (se video)
  • Sete med myk lukkefunksjon
  • Avtagbart sete
  • Bolteavstand: 18 cm.

 

Innhold:

  • Vegghengt toalett
  • Toalettsete

Toalettet er produsert i porselen. Bolteavstanden for montering er 18 cm. Bolter følger ikke med, da de som oftest følger med sisternen.

Vi har 5 års garanti på toalett fra Vetro

Hva er rimless toalett?

Rimless toalett gir optimal hygiene ved spyling. Den åpne spylekanten gjør det enkelt å rengjøre og reduserer sjansen for at unødvendig mange bakterier fester seg i doskålen. Rimless toalett er enkle å holde rent.

Hva er softclose sete?

Når du velger et sete med soft close så får du et hardt sete i høy kvalitet med hydrauliske dempere. Dette gjør at setet alltid lukker seg sakte og lydløst. Demperne er innebygget i setet, og er ikke i kontakt med porselenet. Dette er en fordel for rengjøring, hygiene og funksjonalitet.

Hva er Quick Release?
Toalettseter kan utstyres med Quick Release hengsler som gjør at du enkelt kan fjerne setet for en raskere og mer grundig rengjøring. Quick Release-hengslene er også tilgjengelige med Soft Close funksjonalitet 

Hvor høyt skal toalettet monteres?

Om du bygger nytt bad er det viktig å tenke på høyden på selve toalettskålen. Om du allerede har en sisterne montert er det ikke mye man får gjort.

Det er anbefalt en sittehøyde på rundt 42 cm fra ferdig gulv. Det er høyden uten toalettsete. Den eneste fasiten er i utgangspunktet er deg selv og dine høydebehov. 

Hel eller halvspyling?

Ja takk, begge deler. Husk å tenke på hel- og halvspyling eller som det kalles dobbelspyling. Ofte er billigere varianter av toalett kun utstyrt med enkel spyling og spylemengde kan da ikke justeres.

Det er ikke alltid behov for store mengder vann når du skal benytte toalett og da er det greit å ha en halvspyling. 

Les mer om forskjellige typer toalett

Innbyggingssisterne

Innbyggingssisterner er moderne og det mest populære valget på nye baderom. Sisternen brukes på vegghengt toalett og bygges inn i en kasse eller inn i veggen. Dette skaper en renere design og gir deg følelsen av et større baderom. Hos oss kan du velge mellom to kjente merkevarer; Grohe og Geberit. Begge produsentene står for høy kvalitet og vannsikkerhet. Husk at Geberit trykkplater passer sammen med Geberit innbyggingssisterne, Grohe trykkplater passer sammen med Grohe innbyggingssisterner.

Sisterne med lekkasjeboks sikrer deg mot lekasjer i veggen og gjør det ekstra sikkert. Ulike typer trykknapper gjør at du kan velge design og utførelse etter eget ønske.

Se vårt utvalg av innbyggingssisterner og trykkplater
 

Garanti på vegghengt toalett

Garantien gjelder 5 år på produksjonsfeil og 2 år på slitasjedeler. Reservedeler lagerføres. Kontakt din lokale Right Price Tiles butikk ved behov for reservedeler.

Farge Lys grå
Format 490x360x370
Materialtype Porselen
Garanti 5 år
Høyde 370 mm
Vekt Pr. Enhet 28 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 445 mm
Kartong Dybde 425 mm
Kartong Lengde 505 mm
Lengde 490 mm
Bredde 365 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side