Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Cento led speil 120x70

Produktnummer: 504010164
Nettlager:

Cento rektangulært speil fra Vetro har en moderne og stilfull design som vil gi en elegant touch til ethvert baderom. Kan monteres både vertikalt og horisontalt.

inkl. mva.

Cento rektangulært speil fra Vetro har en moderne og stilfull design som vil gi en elegant touch til ethvert baderom. Kan monteres både vertikalt og horisontalt.

Speilet er utstyrt med LED-lys som skaper en jevn og behagelig belysning rundt kanten av speilet. LED-lysene er dimbare, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og preferanser
Speilet har også en touch-sensor, noe som gjør det enkelt å slå av og på belysningen. Med et enkelt trykk på sensoren kan du aktivere eller deaktivere LED-lysene. Dette gir en praktisk og brukervennlig opplevelse.

EGENSKAPER:

  • Størrelse: 120x70 cm
  • Av/på touch
  • Dimmer
  • Varmt/ kaldt lys 3000-6500K
  • Minnefunksjon 
  • Levetid: 13000 timer
  • 220V
  • Energiklasse E
  • IP-44

Kobberfri med høy kvalitet på både lys og driver

En av fordelene med dette speilet er muligheten til å justere fargetemperaturen. Du kan velge mellom en rekke fargetemperaturer, fra varm hvit (3000K) til kjølig hvit (6500K). Dette gjør at du kan tilpasse belysningen etter situasjonen eller preferansene dine. For eksempel kan du velge en varmere fargetemperatur for en avslappende, stemningsfull atmosfære eller en kjøligere fargetemperatur for en mer lyssterk belysning til påføring av sminken.

Når det gjelder strømforsyning, er speilet kompatibelt med standard 220V strømtilkobling. Det betyr at du kan koble speilet direkte til et eksisterende strømuttak uten behov for ekstra tilpasninger.
Når det gjelder energieffektivitet, har speilet en energiklasse E. Dette betyr at det bruker moderat mengde energi og kan bidra til å redusere strømforbruket sammenlignet med mindre energieffektive alternativer.

Speilet har en IP-44-klassifisering, som betyr at det er beskyttet mot inntrenging av små partikler (f.eks. støv) og vannsprut fra alle retninger. Dette gjør det egnet for installasjon på baderom eller andre fuktige områder der det kan være behov for beskyttelse mot fuktighet.
 

Finnes også i.
-    40x70
-    60x70
-    80x70
-    100x70

Alle modellene finner du her

Farge Speil
Format 1200x30x700
Materialtype Speil
Bruksområde(r) Våtrom
Garanti 5 år
Høyde 30 mm
Vekt Pr. Enhet 11 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 1270 mm
Kartong Dybde 750 mm
Kartong Lengde 80 mm
Lengde 700 mm
Bredde 1200 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side