Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Cremona veggtoalett rimless hvit, inkludert sete

Produktnummer: 506020226
Nettlager:

Cremona vegghengt toalett fra Vetro har runde delikate former, med hvit matt antibakteriell overflate. I tillegg har toalettskålen en "rimless" skyllekant, også kjent som en kantløs eller uten kant toalettskål.

inkl. mva.

Cremona vegghengt toalett fra Vetro har runde delikate former, med hvit matt antibakteriell overflate. I tillegg har toalettskålen en "rimless" skyllekant, også kjent som en kantløs eller uten kant toalettskål.

Rimless kant er en designfunksjon som brukes i moderne toaletter for å forbedre hygiene og enklere rengjøring. I motsetning til tradisjonelle toalettskåler har rimless toaletter ingen synlig skyllekant eller indre spor rundt skålen. Fordelen med rimless skyllekant er at den reduserer skjulesteder for smuss, bakterier og kalkavleiringer. Den glatte og jevne overflaten uten kanter gjør det enklere å rengjøre toalettskålen grundig og forhindrer opphopning av smuss og bakterier. for enklere rengjøring.  

Egenskaper:

  • Farge: Hvit
  • Bredde: 36,5 cm
  • Dybde: 49,5 cm
  • Høyde 36,5 cm
  • Soft close sete
  • Quick release sete
  • Antibakteriell overflate

Innhold: 

  • Vegghengt toalett
  • Sete i hard Duroplast

Toalettsetet følger med i esken og er spesielt designet for bollen, som er produsert i hard Duroplast. Setet har to funksjoner: Quick release og soft close, som tilbyr ekstra funksjoner for komfort, bekvemmelighet og brukervennlighet. Her er en forklaring av de to funksjonene: 

Quick release (hurtigløsning): Dette refererer til en mekanisme som gjør det enkelt å fjerne toalettsetet fra toalettskålen for rengjøring. Vanligvis er toalettsetet festet til toalettskålen med hengsler eller klips. Med quick release-mekanismen kan du enkelt løsne toalettsetet fra disse festene ved hjelp av en utløsermekanisme. Dette gjør det enklere å nå alle områder av toalettskålen og toalettsetet under rengjøring. Etter rengjøring kan du enkelt klipse toalettsetet tilbake på plass. 

Soft close (myk stenging): Dette refererer til en dempingsmekanisme som tillater toalettsetet å lukkes sakte og stille uten å lage en brå lyd eller slamring. Toalettsetet er utstyrt med spesielle hengsler eller dempere som gir en kontrollert nedstenging av toalettsetet når det senkes. Dette eliminerer risikoen for at toalettsetet slår igjen med kraft, noe som kan være sjenerende eller potensielt skade toalettskålen. 

Dette toalettet har skjulte monteringsfester. Monteringen utføres raskt og effektivt igjennom hullene på toppen av porselenet igjennom hullene til setefestet.  

Det anbefales å stille sisternen inn på 3/6 liter spyling. Bolteavstand for 18 cm sisterne, som passer de fleste sisterner på det norske markedet. 

Format 495x365x365
Materialtype Porselen
Garanti 5 år
Høyde 365 mm
Vekt Pr. Enhet 28.5 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 440 mm
Kartong Dybde 420 mm
Kartong Lengde 505 mm
Lengde 495 mm
Bredde 365 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side