Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Distar Vortex Slipeskjerm F/Vinkelsliper

Produktnummer: 206050576
Nettlager:

Vortex er et støvavsamlingsdeksel som gjør betongsliping mulig uten støv. Passer alle vinkelslipere på 115-125 mm. Effektiv støvutsug og enkel å bruke.

inkl. mva.

Vortex er et støvavsamlingsdeksel som gjør betongsliping mulig uten støv. Passer alle vinkelslipere på 115-125 mm. Effektiv støvutsug og enkel å bruke.

Beton sliping er en operasjon som produserer en utrolig mengde støv. I noen tilfeller blir sliping i lukkede rom umulig på grunn av den høye støvkonsentrasjonen i luften og høy luftforurensning. Møt Vortex - støvavsamlingsdeksel. Enheten har et universelt låsesystem, egnet for alle vinkelslipere på 115-125 mm. På grunn av den fjærbelastede børsten krever ikke bevegelse under sliping noen innsats, og støvutsug oppnår maksimal effektivitet. Å åpne sidedekselet lar deg slipe overflaten nær veggen eller gulvet. Settet inkluderer: et deksel for sliping, en klemnøkkel, en fjernflens, et sett med adaptere for girboksen, en gummistuss. Vortex - slip uten støv!

Farge Sort
Vekt Pr. Enhet 0.5 kg
Bestillingsenhet stk
Pakkeinnhold 1

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side