Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Drømmebadet i Bergen
Drømmebadet - Kundebesøk med inspirasjon fra kunde baderom.
Drømmebadet i Bergen

Drømmebadet i Bergen

Marmor, betong og sorte detaljer. Bli inspirert av drømmebadene til Eva som byr på velvære og stil
- i massevis!

Med interesse for interiør og arkitektur allerede som barn var det ingen tvil om hvem som skulle tegne huset da oljeingeniøren Eva og familien realiserte boligdrømmen i 2003. Kronen på verket ble da husets to bad ble nylig pusset opp og har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier.

Bilde av Eva Næss i hjemmet sitt i Bergen
Eva er trønder og flyttet til Bergen på 90-tallet for studier. Der traff hun sin store kjærlighet Kjetil, og siden har hun blitt værende. Paret stortrives på Askøy og elsker nærheten til havet som kan sees med flottutsikt fra stua. Barna har nå flyttet ut og bor i Oslo.

Drømmebadet på Instagram

På Askøy utenfor Bergen bor Eva Næss, damen bak instagramkontoen @BoogReis. “Jeg har hatt privat Instagram siden 2014, men det var på en ferie i Frankrike i fjor som ideen om å dele inspirasjon fra hjemmet mitt og ferieturer kom. Målet var å få 5000 følgere i løpet av sommeren i år. Og hurra, det klarte jeg akkurat!, forteller Eva.


Med sine nyoppussede bad har bildene spredt seg raskt på Instagram til stor inspirasjon for interiørinteresserte og andre i oppussingsmodus. Hovedbadet i 1. etg har et stramt og maskulint uttrykk med en skandinavisk vri.

"Det jeg er mest fornøyd med
er flisene og de nøytrale fargene"

 

Fliser som ble brukt på baderom er Goya Polished 60x60 en tradisjonel lys-carrara Fliser som ble brukt på baderom er Goya Polished 60x60 en tradisjonel lys-carrara marmorert porcelenato flis. Flisen er slett samtidig som overflaten er glasert med svakt gråspettet fargespill. Flisen vil gi en nøytral og eksklusiv helhet.


Etter nøye planlegging valgte hun sorte detaljer som skaper blikkfang og rammer inn det lyse og delikate badet. Kombinasjonen av flis i både marmor og betong look skaper et kult og uventet uttrykk.

For å mykne opp det monokrome uttrykket trekker Eva farger inn i detaljene så det enkelt kan skiftes ut etter
sesong og humør. Håndklene i støvete okergule toner skaper en lun kontrast til de mørke flatene. Naturen trekkes også inn med friske blomster eller pampasgress.

Eva er et morgenmenneske og står opp hver morgen klokken 05:30. Hun elsker tiden hun har for seg selv på badet mens det enda er helt stille i huset på Askøy.
 

"Morgenen blir bedre med kaffe,
god musikk på radioen og
drømmebadet å våkne til!"


I dusjsonen er det blitt brukt Elvestein Hvit Matt 30x30 for å skape en naturlig spa følelseEva har satt sammen en spennende kombinasjon av materialer. Storformat skaper rolige flater i både marmor look er Ogan Grey 60x60 storformat porcelentato gulvflis. Flisen har en matt overflate med en imitasjon av betongstruktur i lyse toner. I dusjsonen er det blitt brukt Elvestein Hvit Matt 30x30 for å skape en naturlig spa følelse. De sorte detaljene rammer inn romet og skaper blikkfang.


Folkelig funkis

Det er lite som tilsier at eneboligen er fra 2003. Med tydelig vinkelform, store vindusflater og spennende løsninger fremstår huset som både tidløst og moderne på samme tid. “Jeg fant frem papir og blyant og tegnet fasaden, plan løsningene i begge etasjene, samt plassering av huset på tomten.

Med hjelp fra Nordbohus fikk jeg en arkitekt til å teknisk tegne huset basert på mine skisser. Huset ble 95% likt det jeg tegnet selv! Da vi bygget i 2003 var det lite funkis hus å se i kataloger, mens det nå i ettertid er mye å velge i. Jeg definerer mitt hus i dag som et folkelig funkis hus”, forklarer Eva.

Eva har en lidenskap for bilerForuten interiør har Eva en annen stor lidenskap, nemlig bil. Allerede som 30-åring startet drømmen om en Porsche som 50-årsgave til seg selv. Drømmen gikk i oppfyllelse og nå elsker Eva å kjøre rundt i sin Porsche Macan GTS både hjemme og nedover i Europa.


Gjestebad med wow-faktor

I 2.etg er det “lille” gjestebadet, og heller her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Det første man legger merke til er den spennende hovedveggen som er dekket av små blanke hexagon mosaikk fliser. Med tydelig kontrastfug skaper det et grafisk uttrykk.

De sorte detaljene er gjentatt fra hovedbadet og en stram kontrast til det lune uttrykket med microsement på gulv og resten av veggene. Prikken over iʼen er de grøne plantene som frisker opp den monokrome stilen.

 Mosaic Hexagon Glossy White 30x30 er en moderne mosaikk flis i hexagon formatUnike veggdetaljer på baderom med fliser fra Right Price Tiles. Mosaic Hexagon Glossy White 30x30 er en moderne mosaikk flis i hexagon format. Flisen har en slett blank overflate på en hvit flate. Flisen har en eksklusiv overflate og skaper en spennende og moderne helhet. 

Helhet

Det er ingen tvil om at vi er hjemme hos en estetiker med øyet for detaljer. For Eva som jobber med krevende prosjekter
i oljeindustrien er Instagram og interiør et kreativt pusterom.

Med Inspirasjon fra skandinavisk design og dagens trend har hun holdt den røde tråden i hele huset. Med dempede farger og pynteting samlet gjennom flere år er det en lun atmosfære hjemme hos Eva.

Interirørdesing i Bergen
moderne vase med tidsriktige farger
Drømmehuset i bergen med gjennomført stil

Lenker
Min side