Til toppen

Dusjkabinett

Dusjkabinetter er en glimrende løsning både utseendemessig og praktisk. Spesielt praktisk er det på bad der man ikke kjenner til hvordan underlaget er og om membranen er tett.

 

Sorter

Cape Dusjkabinett rett 80x80 cm Sort

Vetro Cape 80x80 cm rett sort dusjkabinett er en stilren kabinett som er svart enkel å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium.
501070710

Cape Dusjkabinett Buet 90x90 Sort

Vetro Cape 90x90 cm buet sort dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium.
501070711

Cape Dusjkabinett Buet 80X80

Vetro Cape 80x80 cm buet dusjkabinett er en stilren dusjkabinett som er svart enkel å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm herdet glass med doble trinser. Hvor man lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinett. 
501070712

Cape Dusjkabinett Rett 90X90

Vetro Cape 90x90 cm rett dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium.
501070713

Dusjkabinett 80x80 Cape rett

Vetro Cape 80x80 cm rett dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium.
501070705

Cape Dusjkabinett Buet 90X90

Vetro Cape 90x90 cm buet dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium.
501070706

Dusjkabinett

Dusjkabinett har utviklet seg mye med tanke på design, størrelse og funksjonalitet de siste årene. Valget mellom dusjkabinett, massasjedusj og steamdusj avgjøres av hva man ønsker seg med tanke på funksjonalitet og komfort. Dusjkabinett er plassbesparende og passer til montering i hjørner.

80x80 cm.

Dusjkabinett på 80x80 cm. passer utmerket på baderom i hytter, i hus og leiligheter med begrenset plass. Rette dusjkabinett har fine rette linjer og er det mest kjøpte dusjkabinettet på markedet i dag.

90x90 cm.

Dusjkabinett på 90x90 finnes i rett og buet utgave. Et buet dusjkabinett på 90x90 cm. øker plassbruken kontra rette dusjkabinett.

Les mer om valg av riktig dusjkabinett.

De fleste dusjkabinetter er beregnet for montering i hjørne. Husk å sjekke takhøyde og avstanden til rørtilkobling før du bestemmer deg for 

Hvordan få et rent dusjkabinett?

En viktig huskeregel er å vaske dusjkabinett etter bruk og skylle godt. Bruk noen minutter og skyll veggene for såpe. Dette gjør at du unngår kalk på glassdørene.

Et godt råd til vask av dusjkabinett er å bruke vann med eddik. 

 

Hvordan montere et dusjkabinett?

Dusjkabinett kommer ofte i 4 deler: En bakdel, frontdel, dusjkar og tak.

Som hovedregel monterer man dusjkabinett i hjørnet på badet. Plassering av dusjkabinettet avhenger av hvor vannutaket er. Husk å lese bruksanvisningen for kabinettet og følg dette nøye.

Inngang til dusjkabinetter kan variere fra midtinngang til sideinngang og det finnes med skyvedører eller med åpning rett ut eller med doble skyvedører. Dusjkabinett leveres med justerbare ben som gjør det enkelt å tilpasse høyden.

Right Price Tiles kan hjelpe deg til å velge rett løsning. Vi gir deg 5 års garanti på alle våre dusjkabinetter, og vil kunne tilby reservedeler i inntil 5 år etter endt produksjon. 

Hvordan rense sluk på dusjkabinett?

Det er viktig å få renset sluket i et dusjkabinett jevnlig da hår og andre rester samler seg i sluket og kan gjøre det tett. Fjern sluklokket i dusjkaret og fjern restene. Fjern frontdeksel nederst på dusjkabinett og fjern røret som går inn i sluket for rens. Spyl godt med varmt vann.