Til toppen

Dusjkabinetter

Dusjkabinetter er en glimrende løsning både utseendemessig og praktisk. Spesielt praktisk er det på bad der man ikke kjenner til hvordan underlaget er og om membranen er tett.

 

Kampanje

Cape Dusjkabinett Rett 90X90

Vetro Cape 90x90 cm rett dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm herdet glass med doble trinser. Man kan lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinettet. 
501070713
Kampanje

Cape Dusjkabinett Buet 80X80

Vetro Cape 80x80 cm buet dusjkabinett er en stilren dusjkabinett som er svart enkel å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm herdet glass med doble trinser. Hvor man lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinett. 
501070712
Kampanje

Cape Dusjkabinett Buet 90x90 Sort

Vetro Cape 90x90 cm buet sort dusjkabinett er en stilren kabinett som er svart enkel å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm hardet glass med doble trinser. Hvor man lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinett.
501070711
Kampanje

Cape Dusjkabinett rett 80x80 cm Sort

Vetro Cape 80x80 cm rett sort dusjkabinett er en stilren kabinett som er svart enkel å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm hardet glass med doble trinser. Hvor man lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinett.
501070710
Kampanje

Cape Dusjkabinett Rett 80x80 cm

Vetro Cape 80x80 cm rett dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm hardet glass med doble trinser. Man kan lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinettet.  Tilleggsprodukter for montering: - Dusjarmatur 1 stk.  - Dusjkabinett gjennomføring 2 stk.  - 2 stk. Trykkslanger for varmt og kaldt vann. Dimensjon på disse avhenger av vannuttak 1/2 eller 3/4. - Husk også lengde på tilkoblingsslangene. Disse måles fra vannuttak til dusjarmaturen.
501070705
Kampanje

Cape Dusjkabinett Buet 90x90 cm

Vetro Cape 90x90 cm buet dusjkabinett er en stilren dusjkabinett som er svart enkel å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm hardet glass med doble trinser. Hvor man lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinett. 
501070706

Dusjkabinett

Valg av dusjkabinett til bad avhenger av størrelsen og plassen på baderom. Dusjkabinett har utviklet seg enormt med tanke på design, størrelse og funksjonalitet. Valget mellom dusjkabinett, massasjedusj og stem dusj avgjøres av hva kunden ønsker seg med tanke på funksjonalitet og komfor.

80x80 cm

Dusjkabinett i 80x80 cm passer utmarket på baderom som på hytta eller leilighet med mindre plass. Rett dusjkabinett har fine rette linjer og er den mest kjøpte dusjkabinettet på markedet i dag. Det gjør at du vil få bedre bolteplass inne i kabinettet. Kabinett passer til montering i hjørne da den sparer plass på badet.

90x90 cm

Dusjkabinett 90x90 finnes i rett og buet. En buet dusjkabinett i 90x90 cm øker plassbruken men samtidig om du velger en buet kabinett vil du spare plass på badet. Buet kabinett går i et med badet samtidig som du vil få ekstra plass i dusjen.

Ofte velger man å bruke dusjkabinett der hvor kunden er usikker på om membranen på bader er tett og dermed unngår fuktskader på badet over tid. Samtidig velger mange dusjkabinett for å unngå vannsprut og alt for våt bad.

Når man velger dusjkabinett vil du oppdage at det finnes mange størrelser og dusjkabinett som er under 80 x 80 anbefales ikke på grunn av for lite dusjplass.

Les mer om valg av riktig dusjkabinett.

De fleste dusjkabinetter er beregnet for hjørne. Takhøyde og avstanden til rørtilkobling er greit å sjekke før man bestemmer seg.

Hvordan få rent dusjkabinett?

Husk en viktig regel er å vaske dusjkabinett etter hver bruk og skylle godt. Bruk noen minutter og skyll veggene for såpe. Vasker dusjen etter hver bruk gjør at du vedlikeholder dusjkabinettet samtidig unngår du kalk på glassdørene.

Et godt råd til vask av dusjkabinett er å bruke vann med eddik. Del eddik i rent vann. Legg eddik og vann i en sprayflaske og skyll dusjen etterpå. Slik fjerner du kalk og holder klart glass rent i lang tid.

Dusjkabinett med frostet glass bak er en fordel da det skjuler rørdeler og ser finere ut da det ofte er vanskelig å komme bak for vask.

Hvordan montere dusjkabinett?

Montering av dusjkabinett er ofte i en hjørne men dette avhenger av vannuttak. Husk å lese bruksanvisning for kabinett og følg dette nøye. Dusjkabinett kommer ofte i 4 deler. En bakdel, frontdel, dusjkar og tak.

Inngang i dusjkabinett kan variere fra midtinngang til side inngang og det finnes med skyvedører eller med åpning rett ut eller med doble skyvedører. Dusjkabinett leveres med justerbare ben som gjør det enkelt å tilpasse høyden.

Right Price Tiles kan hjelpe deg til å velge rett løsning samtidig så har vi utvalg som gjør at du som kunde vil vøre fornøyd. Vi gir deg 5 års garanti på alle våre dusjkabinetter, og vil kunne tilby reservedeler i inntil 5 år etter endt produksjon. Ønsker du et komplett dusjkabinett har Right Price Tiles utvalget.

Hvordan rense sluk på dusjkabinett?

Det er viktig å få renset sluket i en dusjkabinett jevnlig da hår og andre rester samler seg i sluket og kan gjøre det tett. Fjern sluklokket i dusjkaret og fjern restene. Fjern frontdeksel nederst på dusjkabinett og fjern røret som går inn i sluket for rens. Spyl godt med varmt vann.