Til toppen

Dusjkabinett

Cape Dusjkabinett Rett 80X80

Vetro Cape 80x80 cm rett dusjkabinett er en stilren dusjkabinett som er svart enkel å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm hardet glass med doble trinser. Hvor man lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinett. 
501070705

Cape Dusjkabinett Bue 90X90

Vetro Cape 90x90 cm buet dusjkabinett er en stilren dusjkabinett som er svart enkel å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm hardet glass med doble trinser. Hvor man lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinett. 
501070706

Opal Tyrifjord Dusjkabinett 90x90

Opal Dusjkabinett 90x90 cm er en skrueløs dusjkabinett. Dusjkabinett med luminium profiler klart glass og hvite bakvegger.
11059

Valg av dusjkabinett til bad avhenger av størrelsen og plassen på baderom. Dusjkabinett har utviklet seg enormt med tanke på design, størrelse og funksjonalitet. Valget mellom dusjkabinett, massasjedusj og stemdusj avgjøres av hva kunden ønsker seg med tanke på funksjonalitet og komfor. Ofte velger man å bruke dusjkabinett der hvor kunden er usikker på om membranen på bader er tett og dermed unngår fuktskader på badet over tid. Samtidig velger mange dusjkabinett for å unngå vannsprut og alt for våt bad. Når man velger dusjkabinett vil du oppdage at det finnes mange størrelser og dusjkabinett som er under 80 x 80 anbefales ikke på grunn av for lite dusjplass. De fleste dusjkabinetter er beregnet for hjørne. Takhøyde og avstanden til rørtilkobling er greit å sjekke før man bestemmer seg.Inngang i dusjkabinett kan variere fra midtinngang til side inngang og det finnes med skyvedører eller med åpning rett ut. Right Price Tiles kan hjelpe deg til å velge rett løsning samtidig så har vi utvalg som gjør at du som kunde vil vøre fornøyd. Vi gir deg 5 års garanti på alle våre dusjkabinetter, og vil kunne tilby reservedeler i inntil 5 år etter endt produksjon.