Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Floor-Fix Groove Gasket knirkestopp til

Produktnummer: 703020103
Nettlager:

Floor-Fix Groove Gasket knirkestopp til not og fjær

inkl. mva.

Floor-Fix Groove Gasket knirkestopp til not og fjær

Groove Gasket er et unikt produkt designet for å forhindre knirkende gulv ved å tilføye en fleksibel film som sitter i sprekkene på flyttende gulv. Ved å forhindre at kantene på plankene «gnisser» mot hverandre, kan det bidra til å løse knirkende gulv raskt og enkelt. Vi anbefaler å prøve både Click Lube & Groove Gasket før du bestemmer hvilket produkt som passer best til dine gulvbehov.

Groove Gasket er oljefri, ikke brennbar og lett å påføre. Med nålespissapplikatoren vår kan du raskt og enkelt fikse et knirkende gulv på noen få minutter. Det er også trygt å bruke med gulvvarme.

NB: Groove Gasket ikke er egnet for bruk på teppebelagte gulv, trapper, knirkende undergulv eller bjelker/bjelker, eller knirking forårsaket av strukturelle problemer.

Info fra produsent:

Hos Floor-Fix Pro forstår vi at hvert gulv er unikt, og det er derfor vi tilbyr en rekke spesialiserte løsninger for å fikse knirkende gulv. Vår lett-å-følge guide vil hjelpe deg å velge det produktet som passer best for din gulvtype.

Hvis du har et flytende gulv med fas, inkludert klikkparkett, klikkvinyl, eller laminat eller heltre gulv med not og fjær, er vårt Squeaky Floor Diagnostikk Kit det perfekte stedet å starte. Dette settet inkluderer både Click Lube og Groove Gasket, slik at du kan prøve begge produktene for å se hvilken som permanent eliminerer knirkingen. Når du har bestemt hvilket produkt som fungerer best, kan du kjøpe større flasker for å behandle hele gulvet.

Våre produkter er kompatible med en rekke gulvtyper, inkludert parkett, laminat, heltre/massivgulv, bambus og LVT.

Hva er forskjellen mellom et klikksystemgulv og et not og fjær gulv?

Begge disse gulvene er flytende gulv, men måten de festes sammen på er forskjellig. Hvis du ikke er sikker på hvilken gulvtype du har, ikke bekymre deg, Squeaky Floor Diagnostic Kit kan fikse begge deler så lenge gulvet har fas.

Click Lube og Groove Gasket fungerer begge på Click System-gulv. Hvorfor lager du to produkter som gjør det samme?

Click Lube og Groove Gasket er begge designet for flytende gulv med fas, men fungerer på forskjellige måter.

Det er mye vitenskap bak de to produktene, men enkelt sagt smører Click Lube de sammenlåsende delene av gulvet (vanligvis nederst) og Groove Gasket sitter på toppen av profilen og forhindrer knirking fra klempunktet mellom planker.

Gulvet ditt trenger enten det ene eller det andre, så prøv begge produktene ved å begynne med Squeaky Floor Diagnostic Kit 

Er dine produkter for å fikse knirkende gulv trygge?

Ja, Click Lube og Groove Gasket er ikke-brennbar, luktfri og fri for oljer eller skadelige kjemikalier.

Jeg brukte produktene og knirkingen forsvant ikke. Hvorfor?

Tre mulige årsaker. 1) Du har ikke et flytende gulv med fas 2) Undergulvet ditt knirker 3) Du fulgte ikke instruksjonene.

Jeg så på YouTube at WD-40 er flott for å fikse knirkende gulv, så hvorfor trenger jeg dette?

Vi elsker WD-40 for å frigjøre rustne muttere, den er virkelig flott på det, men den er verken bra for å fikse knirkende gulv eller god for tre- og laminatgulv. Enda verre, det vil gjøre hjemmet ditt til en brennbar tinderboks som lukter som en bensinstasjon. Bruk WD-40 for rustent metall og bruk produktene våre hvis du er seriøs med å fikse gulvene dine trygt og permanent.

Når jeg behandler det knirkede laminatgulvet mitt, hvor lenge vil det være stille?

Dette avhenger av gulvtypen og hvorfor det knirker. De fleste kunder som bruker produktet trenger ikke å behandle på nytt på mange år.

Vil dette fikse knirkende trapper?

Nei, det fungerer ikke i trapper.

Kan du garantere at produktene dine vil fikse de knirkende gulvene mine?

Nei det kan vi ikke – livet fungerer rett og slett ikke slik. Hvis de imidlertid fungerer, vil du spare deg selv tusenvis sammenlignet med å få arbeidet gjort av en proff.

Farge Hvit
Format 14,5x4,5x4,5
Høyde 142 mm
Vekt Pr. Enhet 0.16 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 45 mm
Kartong Dybde 45 mm
Kartong Lengde 145 mm
Lengde 43 mm
Bredde 43 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side