Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Holz Eik Granskygge Fiskebein

Produktnummer: 701060101
Nettlager:

Fiskebeinsparkett i en lys eikefarge for å skape en tidløs og elegant stil i hjemmet ditt. Med sin subtile og varme utstråling vil dette gulvet gi en følelse av ro og velvære.

inkl. mva.

Hvor mye trenger du?

m2
Tilsvarer pakke(r) à 0.65 m2 pr. m² =

Fiskebeinsparkett i en lys eikefarge for å skape en tidløs og elegant stil i hjemmet ditt. Med sin subtile og varme utstråling vil dette gulvet gi en følelse av ro og velvære.

Oppdag en ny dimensjon av varme og skjønnhet med vår Holz Eik Skodde Fiskebeinsparkett i en lys eikefarge. Med en tykkelse på 14 mm, en lengde på 725 mm og bredde på 130 mm, vil dette gulvet utstråle en følelse av raffinement og sjarm.

Den lys eikefargede overflaten er matt lakkert og gir et rent og sofistikert utseende som vil tilføre eleganse til ethvert rom. Mikrofasene på alle fire sider gir en jevn og sømløs overgang mellom panelene, og gir gulvet en stilfull og strømlinjeformet finish.

Den børstede overflaten gir også en følelse av tekstur og dybde til gulvet, og skaper en varm og innbydende atmosfære. Med det enkle klikksystemet "optilock" er montering enkel og rask, slik at du kan glede deg over ditt nye gulv på kort tid.

Velg denne vakre fiskebeinsparketten i en lys eikefarge for å skape en tidløs og elegant stil i hjemmet ditt. Med sin subtile og varme utstråling vil dette gulvet gi en følelse av ro og velvære, og være en kilde til inspirasjon og glede i årene som kommer.

EGENSKAPER:

  • Farge: Lys eikefarge 
  • Lengde: 72,5 cm.
  • Bredde: 13 cm. 
  • Tykkelse: 14 mm.
  • Materiale: Tre
  • Klikksystem: Optilock
  • Overflate: Matt lakkert

Valg av underlag

Det kan være utfordrende å finne riktig underlag til gulv. Under finner du guider som kan hjelpe deg med å velge riktig underlag i forhold til dine behov.

Underlag til forskjellige formål

Velg riktig underlag

Du finner forøvrig de fleste underlagene under "Tilbehør"-fanen for denne parketten. Står du fast, ikke nøl med å kontakte oss eller stikk innom din nærmeste butikk.

Farge Krem
Format 72,5x13x1,4
Materialtype Tre
Stil Fiskebeinsparkett
Bruksområde(r) Tørre rom
Utførelse Family
Garanti 5 Kommersielt Bruk, 30 år Privat Bruk
Høyde 14 mm
Tykkelse 14 mm
Vekt Pr. Enhet 5.1 kg
Bestillingsenhet
Kartong Bredde 150 mm
Kartong Dybde 100 mm
Kartong Lengde 750 mm
Lengde 725 mm
Bredde 130 mm
Pakkeinnhold 0.65

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Holz Eik Frost Fiskebein

Fiskebein Parkett med en hvit kremfargede overflate og matt lakkert finish som gir dette gulvet et rent og sofistikert utseende og vil løfte enhver innredning.

701060100
Lenker
Min side