Til toppen

Frakt og Levering

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måten, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken.

Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper innen rimelig tid og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Skal selgeren sørge for at varen blir sendt til kjøperen, plikter han å få varen fraktet til bestemmelsesstedet på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport. Bestemmelsesstedet er hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Normal leveringstid er 1-7 virkedager såfremt alle varer var på lager ved bestillingstidspunkt. RPT Netthandels står ikke under noen omstendigheter økonomisk ansvarlig for forhold eller konsekvenser, som skyldes forsinkelser utenfor vår kontroll. Alle produkter der leveres av Postnord eller andre frakt selskaper blir kun levert på gateplan på oppgitt gateadresse. Sjåføren har ikke anledning til å bære dette inn til i hus eller leilighet.

All frakt skjer med enten PostNord eller Norlines

Se produkttypene under for hvilken transportør som benyttes.

Besøk Mypacks hjemmeside, www.mypack.no, for eksakte leveringstider eller om du vil spore din pakke.

Right Price Tiles sender ikke varer utenfor landets grenser (inkludert Svalbard og Jan Mayen), og ordre til andre nordiske land.

Postleveringen skjer på gateplan eller laste kai. Pakken leveres direkte til mottagers arbeidsplass, mandag til fredag, under vanlig kontortid. Normal leveringstid er 1–7 arbeidsdager. Under høysesong/kampanjeperioder kan leveringstiden bli noe lengre pga. stor ordreinngang.

NB. Til visse områder er leveringstiden lenger, sjekk PostNords nettsider for mer informasjon.

Tenk på å registrere din bestilling slik at fraktselskapet oppfatter deg som en bedrift. Mottakeren må ha et firmanavn og leveringsadressen må være en gateadresse. Bedriftspakker leveres ikke til postbokser eller til privatpersoner(s) adresser.

Fraktkostnaden baseres på bestillingens vekt og postnummer.

Leveringen skjer til ditt valgte utleveringssted som er tilknyttet til pakken og du kommer til å varsles (via SMS eller brev) når pakken har ankommet. Normalt leveres din pakke til ditt utleveringssted innen 1–7 arbeidsdager.

Under høysesong/kampanjeperioder kan leveringstiden bli noe lengre pga. stor ordreinngang. Fraktkostnaden baseres på bestillingens vekt etter tabell under.

Tunggods/PALLETT

I tjenesten inngår ett leveringsforsøk, levering skjer forhåndsmelding og levering til gateplan eller tomtegrense. Leveringen vil skje til avtalt tid på dagtid. Tiden for leveranse er en avtale mellom transportør og kunde.

Om mottakeren ikke er til stede leveres hentemelding for godset og finnes å hente på nærmeste terminal opp til 14 dager etter ankomstdagen. Mottakeren kan på forespørsel få godset utkjørt igjen og debiteres etter fraktselskapets satser.

 

Ved forsinket levering har du rett til å heve kjøpet, for mer informasjon bes du om å kontakte vårt kundesenter per e-post:kundesenter@rightpricetiles.no eller på telefon 40001180

Svalbard og Jan Mayen

For momsfri handel, må land "Svarlbard og Jan Mayen" velges (ikke Norge). Ved bestillinger til Svalbard og Jan Mayen benyttes samme fraktkostnad som postpakke ekskl. MVA. Pakker sendes som flyfrakt og kan derfor ikke overstige 35kg per bestilling. Dessuten har vi ikke mulighet til å levere farlig gods til Svalbard og Jan Mayen.

Leveringsalternativ begrenser seg til vanlig servicepakke og sendes med fraktselskapet. Ved bedriftsbestilling vil bedriftspakke være mulig, med samme begrensninger angående vekt og farlig gods.

Ved bestilling må det påberegnes 2–4 dager ekstra leveringstid i henhold til tidligere oppgitte leveringstider under de forskjellige leveringsalternativene.

Alle bestillinger til Svalbard og Jan Mayen betales med kredittkort eller faktura.

Ikke mottatt levering eller u-utløst pakke

Ved ikke mottatt levering eller u-utløst pakke returneres din pakke til Right Price Tiles.
Right Price Tiles forbeholder seg retten til å belaste kostnaden (kr 200,–) for en slik retur.