Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Half cut led speil 120Ø

Produktnummer: 504010166
Nettlager:

Half Cut rundt speil fra Vetro, er et topp moderne design, hvor speilet «ligger nede» på benkeplaten

inkl. mva.

Half Cut rundt speil fra Vetro, er et topp moderne design, hvor speilet «ligger nede» på benkeplaten

Dette gir et intrykk av at speilet forsvinner ned i benkeplaten.  Speilet er utstyrt med LED-lys som skaper en jevn og behagelig belysning bak speilet. LED-lysene er dimbare, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og preferanser
Speilet har også en touch-sensor, noe som gjør det enkelt å slå av og på belysningen. Med et enkelt trykk på sensoren kan du aktivere eller deaktivere LED-lysene. Dette gir en praktisk og brukervennlig opplevelse.

EGENSKAPER:

  • Størrelse: Ø120
  • Av/på touch
  • Dimmer
  • Varmt/ kaldt lys 3000-6500K
  • Minnefunksjon 
  • Levetid: 13000 timer
  • 220V
  • Energiklasse E
  • IP-44

En av de imponerende funksjonene med dette speilet er muligheten til å justere fargetemperaturen. Du kan velge mellom en rekke fargetemperaturer, fra varm hvit (3000K) til kjølig hvit (6500K). Dette gjør at du kan tilpasse belysningen etter situasjonen eller preferansene dine. For eksempel kan du velge en varmere fargetemperatur for en avslappende, stemningsfull atmosfære eller en kjøligere fargetemperatur for en mer lyssterk belysning til påføring av sminken.
Når det gjelder strømforsyning, er speilet kompatibelt med standard 220V strømtilkobling. Det betyr at du kan koble speilet direkte til et eksisterende strømuttak uten behov for ekstra tilpasninger.
Når det gjelder energieffektivitet, har speilet en energiklasse E. Dette betyr at det bruker moderat mengde energi og kan bidra til å redusere strømforbruket sammenlignet med mindre energieffektive alternativer.
Speilet har en IP-44-klassifisering, som betyr at det er beskyttet mot inntrenging av små partikler (f.eks. støv) og vannsprut fra alle retninger. Dette gjør det egnet for installasjon på baderom eller andre fuktige områder der det kan være behov for beskyttelse mot fuktighet.
Samlet sett er dette rundt speilet med LED-lys, touch-sensor og dimming en flott løsning for både funksjonalitet og estetikk. Den gir en elegant belysning rundt speilet, tilpassbar fargetemperatur og enkel betjening. Med sin moderne design vil speilet være et trendy uttrykk til ditt baderom.

Finnes i.
-    100Ø
-    120Ø

Farge Speil
Format 1200x30x870
Materialtype Speil
Bruksområde(r) Våtrom
Garanti 5 år
Høyde 30 mm
Vekt Pr. Enhet 16 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 1270 mm
Kartong Dybde 1250 mm
Kartong Lengde 80 mm
Lengde 1200 mm
Bredde 1200 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side