Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Hjørnelist L-form Matt Gold 11mm 2,6m, matt overflate

Produktnummer: 203020270
Nettlager:

Hjørnelist L-form Matt Gold 11mm 2,6m for sømløs overgang mellom hjørner på badet. Dette gir en elegant touch på badet. Overflaten er matt.

inkl. mva.

Hjørnelist L-form Matt Gold 11mm 2,6m for sømløs overgang mellom hjørner på badet. Dette gir en elegant touch på badet. Overflaten er matt.

Selv om de kanskje er en av de minst bemerkede elementene i et rom, spiller hjørnelister en utrolig viktig rolle i å skape en sømløs overgang mellom hjørner. Og når det gjelder å legge til en touch av eleganse og raffinement, er det få alternativer som kan sammenlignes med våre hjørnelister i L-format.

Våre hjørnelister er ikke bare et praktisk tillegg for å beskytte sårbare hjørner mot slitasje, riper og hakk, men de er også en stilig designfunksjon som kan løfte utseendet på ethvert rom. Den nøyaktige 90-graders L-formen gir et skarpt og rent utseende som bidrar til å ramme inn rommet på en subtil måte.

Vår dedikasjon til kvalitet og håndverk gjenspeiles i hver hjørnelist vi tilbyr. Vi bruker nøye utvalgte materialer som ikke bare er holdbare, men som også har en bred fargepalett. Enten du foretrekker en klassisk og tidløs stil eller en moderne og minimalistisk tilnærming, vil våre hjørnelister kunne tilpasses etter dine behov.

Monteringen er en lek med vårt enkle og brukervennlige system. Selv om du kanskje ikke har mye erfaring med installasjon, vil du raskt kunne få et profesjonelt resultat. Og med vår hjelpsomme veiledning tilgjengelig, er du aldri alene i prosessen.

Invester i detaljene som virkelig gjør en forskjell. Våre hjørnelister i L-format med en tykkelse på 11 mm er den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og estetikk. Gi badet ditt den perfekte avslutningen det fortjener med disse fantastiske hjørnelistene. Skap eleganse, skjønnhet og varig verdi med hver lille detalj.

Farge Gull
Høyde 11 mm
Vekt Pr. Enhet 0.21 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 2600 mm
Pakkeinnhold 50

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side