Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Hode 4mm Fug Prime Up / Mini Mart

Produktnummer: 206090050
Nettlager:

Fast støtteben for opphøyd systemgulv enten i keramiske fliser eller tre. Kan monteres direkte på grunn, eksisterende underlag eller direkte på bjelkelag.

inkl. mva.

Fast støtteben for opphøyd systemgulv enten i keramiske fliser eller tre. Kan monteres direkte på grunn, eksisterende underlag eller direkte på bjelkelag.

Hodet med en fugebredde på 4 mm er spesielt designet for å være kompatibelt med våre støtteben Prime Up og Minimart. Den nøyaktige fugebredden på 4 mm gir et estetisk tiltalende resultat samtidig som det gir tilstrekkelig plass for å sikre riktig ekspansjon og kontraksjon av materialet.

Dette hodekonseptet sikrer en jevn og konsistent fugebredde gjennom hele flise- eller hellinstallasjonen, og bidrar til å oppnå et profesjonelt utseende og holdbart resultat. Den presise fugebredden gjør det også enkelt å opprettholde rengjøringen mellom flisene eller hellene, og bidrar til å forhindre opphopning av smuss og fuktighet over tid.

Ved å velge hoder med 4 mm fugebredde som er kompatible med våre Prime Up og Minimart støtteben, kan du være sikker på å oppnå optimal ytelse og estetikk i dine flise- eller hellprosjekter. Dette gir en enkel og pålitelig løsning for nøyaktig og profesjonell installasjon, uansett prosjektets omfang eller kompleksitet.

Farge Sort
Vekt Pr. Enhet 0.1 kg
Bestillingsenhet stk
Pakkeinnhold 20

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side