Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Kjøkkentrender 2019 - stilene du må få med deg nå!
Kjøkkentrender 2019 - stilene du må få med deg nå!
kjøkkentrender for 2019

Kjøkkentrender 2019 - stilene du må få med deg nå!

Er 2019 året kjøkkenet ditt endelig skal få seg et løft.

Er 2019 året kjøkkenet ditt endelig skal få seg et løft, men du synes det er vanskelig å finne frem i mylderet av produkter og stiler? Slapp av – vi i Right Price Tiles følger nøye med på trendene og har besøkt Maison d’Objet designmessen i Paris og Nordic Living messen på Lillestrøm. Her gir vi deg en oversikt over de viktigste kjøkkentrendene for 2019.

Luftige Kjøkken.
 Vi ser mer og mer at mange velger bort overskaper når kjøkken pusses opp. I nyere boliger har åpen løsning mellom kjøkken og stue blitt det mest vanlige, og ved å fjerne overskapene økes romfølelsen og integrerer kjøkken lettere med stue. Allikevel er de fleste av oss avhengige av lagringsplass. Med fritthengende hyller kan du vise frem fine glass og kjøkkenting som også blir lettere tilgjengelig i hverdagen.

Det finnes et stort utvalg av hvite kjøkkenfliser å velge mellom. Når du velger en nøytral base som hvitt er det spennende å velge en spesiell overflate, format eller flismønster! Bli inspirert av det stilige kjøkkenet til Komikerfrue i fiskebeinsmønster. TIPS: en av de nye kjøkkentrendene er å legge flisene helt opp til taket som gir følelsen av ekstra takhøyde. Eller hva med å legge flisene fra gulv til tak, skap wow-effekt med flis!

Devon super white kjøkkenflisDe blanke kjøkkenflisene blir en spennende kontrast mot den matte kjøkkeninnredningen. Fra v. Foto Anders Bergstedt. Hjemme på kjøkkenet til Komikerfrue. Foto: Anette Nordstrøm

Mørk og stram kjøkkentrend. Selv om mange velger lyse og klassiske kjøkken, så dukker det stadig opp mørke og stilfulle løsninger som vi kommer til å se mer av i kjøkkentrendene for 2019. Detaljer i krom eller børstet stål gir et maskulint og dempet uttrykk, mens detaljer i gull gir et eksklusivt uttrykk. TIPS: Når man velger et mørkt kjøkken i monokrom look er det viktig å tenke på variasjon i overflatene og materialer. Matte vegger, glossy fliser, håndtak i skinn - vær kreativ når du velger ton-i-ton!

Sorte detaljer på kjøkken er den nye trendenHovedbilde, IKEA. Sort kjøkkenkum, Franke. Sort subwayflis, Bisel Negro. Sort Flis, Devon black. Oppvask stativ og oppvaskmiddel, Lagerhaus. Sort hexagonflis, Hexagon Twist Black. 

Sorte hexagon fliser på kjøkenveggenLekker kjøkkenoppussing leilighet i Oslo, @vaart_hjem

Synlig struktur. Fra høyglans til nå mer matte overflater, nå er det på tide å la treverket også slippe frem. Enten det er treverk i sin natulige overflate eller malt, synlig trestruktur skaper følelsen av natur og kvalitet med den skandinaviske looken for kjøkken i 2019 og trenden fremover.

Sorte kjøkkendetaljer på skapSynlig trestruktur. Foto: Kvik Kjøkken

Sorte hyller til oppbevaring på kjøkkenModulbaserte hyller i stram og maskulin look fikk stor oppmerksomhet på messen i Paris. Den industrielle kjøkkentrenden er fortsatt populær med kombinasjonen av sort og treverk. Foto: Christopher Strømmen

Grønt og inspirerende på kjøkkenet. 2018 av året hvor blått, med detaljer i messing eller kobber hadde sitt store inntog, men for 2019 kan vi forvente enda mer av også grønt. I toner som smaragd, oliven eller skog er grønt behagelig for øyet og får en utrolig fin glød med gyldne metaller på kjøkkenkraner og håndtak eller overflater i tre. 

Bisel blanco kjøkkenflisHovedbilde, Ment UK. Hvit subwayflis, Bisel Blanco. Takpendler og gullbestikk, Ferm Living. Fliser med ujevn overflate i håndlaget look, Rustico. Stol, Vitra. Vase, Lagerhaus. 

Devon olive kjøkkenflisFra v. Et hvitt og luftig kjøkken blir friskere med et grønt innslag! Foto: Kvik Kjøkken. Den blanke og ujevne kjøkkenflisen Devon Avocado gir en håndlaget look. 

Hvite hexagon fliser på kjøkkenveggenKjøkkentrenden uten overskap gjør det luftigere og flisene kommer mer i fokus. Kult kjøkkenprosjekt hos kunde @kakturinterior med hvit kjøkkenflis i hexagonformat. 

Støvete jordtoner. Terracotta, dus fersken, rosa og sand gir en lunhet til hjemmet i 2019 og passer også godt til kjøkkenet. For en grafisk look kombinerer du med hvite kjøkkenfliser, mens et mykere uttrykk skapes med nyanser av krem, gyldne metaller og treverk. Fargene kan også gjøre stor effekt i små doser, eksempelvis med trendy pampasgress som er et grep for å ta i bruk trendfargen i 2019. TIPS: jordtoner i fersken og rosa trenger ikke å bli feminint. Kombiner med detaljer i sort matt for eksempel i kjøkkenkran, stentøy eller krukker for en maskulin vri. 

Devon cream kjøkkenflisHovedbilde, House Doctor. Stol, IKEA. Inspirasjonsbok "Dusty" av jorunn Tharaldsen og Maria Horgen. Flis i krem, Devon Cream. Hvit subway flis, Bisel Blanco. Flis i krem, Rustico Cream. 

lyse detaljer på kjøkken og soveromFra v. Hvitt og dus rosa. Foto: Kvikk Kjøkken. Tekstiler i ulike støvete rosatoner på messen i Paris. Foto: Christopher Strømmen

Personlighet. Søk gjerne etter inspirasjon, men vær kreativ og skap et hjem på din måte. Hjemmet er en del av identiteten vår, og det vi omgir oss med sier noe om hvem vi er (... eller ønskes å oppfattes som ). Tilfør en morsom detalj, farge eller legg flisene på en annerledes måte. Se hvordan våre flinke kunder har satt sin signatur på deres kjøkken og bli inspirert til ditt prosjekt!

Hvite hexagon fliser på kjøkkenveggenHovedbilde: kundeprosjekt @kaktusinterior. Kopp, Lagerhaus. Fliser topp @kjerstikro. Fliser bunn @bypiapei. Bok "Bra Godt" av Berit Nordstrand

* Artikkelen er ment for å vise trender. Om ikke annet er oppgitt er det kun fliser som er levert av oss. 

Lenker
Min side