Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Mapelevel Pushing-Pliers

Produktnummer: 206010121
Nettlager:

MapeLevel Easy WDG Pushing Pliers, som gjør at kilene lett passer inn i avstandsklipsene.

inkl. mva.

MapeLevel Easy WDG Pushing Pliers, som gjør at kilene lett passer inn i avstandsklipsene.

MapeLevel Easy WDG Pushing Pliers er et spesialisert verktøy designet for å gjøre jobben med å plassere kiler i avstandsklipsene enklere og mer effektiv. Disse klipsene brukes vanligvis i flisleggingsprosessen for å opprettholde jevn avstand mellom flisene og sikre nøyaktig plassering.

Med MapeLevel Easy WDG Pushing Pliers blir denne oppgaven mye mer håndterlig. Verktøyet er utformet med presisjon for å passe perfekt til kilene, slik at de kan skyves inn i avstandsklipsene med minimal anstrengelse. Dette sparer tid og krefter for håndverkere og bidrar til å oppnå et mer profesjonelt resultat.

I tillegg til å gjøre jobben lettere, kan MapeLevel Easy WDG Pushing Pliers også bidra til å redusere risikoen for skade på flisene. Den presise passformen og kontrollen som verktøyet gir, gjør det mulig å plassere kilene nøyaktig uten å påføre overdreven press på flisene, noe som reduserer sjansen for sprekkdannelser eller skader under prosessen.

Alt i alt er MapeLevel Easy WDG Pushing Pliers et verdifullt tillegg til verktøysettet for profesjonelle flisleggere og amatører alike, og det bidrar til å gjøre flisleggingsprosessen jevnere, raskere og mer pålitelig.

Farge Blå
Vekt Pr. Enhet 5 kg
Bestillingsenhet stk
Pakkeinnhold 1

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side