Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Mapetherm AR1 GG 25kg

Produktnummer: 201010102
Nettlager:

En-komponent sementbasert mørtel med gradert tilslag opp til 1 mm for liming og pussing av termiske isolasjonssystemer. (Mapetherm-systemet).

inkl. mva.

En-komponent sementbasert mørtel med gradert tilslag opp til 1 mm for liming og pussing av termiske isolasjonssystemer. (Mapetherm-systemet).

Denne mørtelen er formulert som en en-komponent sementbasert mørtel, noe som betyr at den bare krever tilsetning av vann før bruk, noe som gjør den enkel å forberede og bruke. Den har et gradert tilslag opp til 1 mm, som gir en jevn og glatt overflate når den brukes til liming eller pussing av termiske isolasjonssystemer. Mapetherm-systemet er spesifikt nevnt, og dette indikerer at mørtelen er optimalisert for å fungere sammen med dette systemet, noe som sikrer kompatibilitet og optimal ytelse.

Når det gjelder tekniske verdier, gir teksten viktig informasjon om mørtelens konsistens, farge, densitet, påføringstemperatur, blandingsforhold, rengjøring, lagring og påføringsmetode. Disse detaljene er avgjørende for å sikre riktig bruk og håndtering av mørtelen.

Forbruket av mørtelen er også spesifisert, med et estimat på 1,35-1,55 kg/m2 per mm tykkelse når den brukes som puss-sjikt. Dette gir kunden en indikasjon på hvor mye mørtel som trengs basert på ønsket tykkelse av pusslaget.

Alt i alt tilbyr denne mørtelen en pålitelig løsning for installasjon av termiske isolasjonssystemer, med fokus på brukervennlighet, kompatibilitet og optimal ytelse når den brukes sammen med Mapetherm-systemet.

Farge Grå
Høyde 150 mm
Vekt Pr. Enhet 25 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 600 mm
Bredde 300 mm
Pakkeinnhold 1

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side