Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Megafix R 5kg

Produktnummer: 201010110
Nettlager:

Denne typen flislim er en høykvalitets, fleksibel og hurtigherdende sementbasert lim.

inkl. mva.

Denne typen flislim er en høykvalitets, fleksibel og hurtigherdende sementbasert lim.

Det er spesielt formulert for å være egnet til å feste fuktbestandige keramiske fliser og naturstein på ulike underlag. En nøkkelfunksjon med dette limet er at det er uten sig, noe som betyr at det ikke inneholder løsemidler som kan fordampe og føre til luftlommer eller svakheter i limlaget.

Limets evne til å herde raskt er en fordel, da det tillater rask installasjon og gir tidlige resultater. Den fleksible naturen gjør det også egnet for bruk på underlag som kan ha små bevegelser eller vibrasjoner over tid, som for eksempel gulv med varmesystemer eller utendørsapplikasjoner utsatt for endringer i temperatur og fuktighet.

Når det gjelder påføring, angir teksten at limet kan påføres med en tannsparkel med nummer 4, 5 eller 6. Disse numrene refererer til størrelsen på tannene på sparkelen, som påvirker mengden lim som påføres og tykkelsen på limlaget. Valg av sparkelstørrelse kan avhenge av faktorer som flisenes størrelse og underlagets tilstand.

Angitt forbruk av 2-5 kg/m² indikerer mengden lim som trengs per kvadratmeter flate, avhengig av limlagets tykkelse og andre faktorer som flisenes størrelse og mønster.

Alt i alt gir dette flislimet en pålitelig løsning for å feste keramiske fliser og naturstein på en rekke underlag, og det er en viktig komponent for å oppnå holdbare og estetisk tiltalende flisinstallasjoner.

Farge Grå
Høyde 320 mm
Vekt Pr. Enhet 5 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 270 mm
Kartong Dybde 250 mm
Kartong Lengde 400 mm
Lengde 100 mm
Bredde 200 mm
Pakkeinnhold 4

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side