Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

MyFloor Lake Oak Brown 10mm W&L

Produktnummer: 702040807
Nettlager:

Slitesterkt og tidløst wide & long laminat i mellombrun farge. Med 5G klikksystem legger du dette laminatet lett selv. Lengde: 1,845 meter. Bredde: 24,4 cm.

inkl. mva.

Hvor mye trenger du?

m2
Tilsvarer pakke(r) à 1.8 m2 pr. m² =

Slitesterkt og tidløst wide & long laminat i mellombrun farge. Med 5G klikksystem legger du dette laminatet lett selv. Lengde: 1,845 meter. Bredde: 24,4 cm.

Ønsker du et ekstra slitesterkt gulv er laminat et uovertreffelig gulvvalg med tanke på funksjon, slitestyrke og design. Laminatgulv er like flott i soverom som stue, kjøkken og gang, og det er ikke lenger et kompromiss på smak eller interiørstil å velge laminat.

Med vårt 5G klikksystem blir installasjonen en lek. Du trenger ikke engang å være en profesjonell for å legge gulvet selv. Det enkle klikksystemet sikrer en solid og sømløs sammenføyning mellom plankene, slik at du raskt kan nyte det vakre gulvet i ditt hjem.

Egenskaper:
•    Farge: Brun
•    Tykkelse: 10 mm
•    Lengde: 1,845 meter
•    Bredde: 24,4 cm
•    Slitestyrke: AC5 - Høy trafikk
•    Klikksystem: 5G loc


Vi har 5 års garanti på denne modellen

Valg av underlag

Det kan være utfordrende å finne riktig underlag til gulv. Under finner du guider som kan hjelpe deg med å velge riktig underlag i forhold til dine behov.

Underlag til forskjellige formål

Velg riktig underlag

Du finner forøvrig de fleste underlagene under "Tilbehør"-fanen for dette laminatet. Står du fast, ikke nøl med å kontakte oss eller stikk innom din nærmeste butikk.

Vårt AC 5-klassifiserte laminatgulv er spesielt designet for å tåle selv de mest krevende bruksområdene, og gir deg enestående holdbarhet og styrke som varer i årevis.

Den elegante brunfargen til vårt laminatgulv gir en varm og innbydende atmosfære til ethvert rom. Uansett om du ønsker å skape en klassisk eller moderne stil, vil dette gulvet være en perfekt match for dine innredningspreferanser.

Vårt laminatgulv er spesielt egnet for bruk med varmekabler, slik at du kan nyte komforten av et oppvarmet gulv i de kalde vintermånedene. Med dette gulvet kan du nå oppleve luksusen av varme føtter og et behagelig inneklima.

V-fugen på alle fire sider gir et autentisk utseende, som ligner på ekte treverk. Med denne detaljen får gulvet en ekstra dimensjon og en illusjon av ekte treverk uten bekymringer for slitasje eller vedlikehold.

Farge Brun
Format 184,5x24,4x1
Materialtype HDF
Slitestyrke AC 5 - Høy Trafikk
Bruksområde(r) Tørre rom
Garanti 5 Kommersielt Bruk, 30 år Privat Bruk
Høyde 10 mm
Tykkelse 10 mm
Vekt Pr. Enhet 10.5 kg
Bestillingsenhet
Kartong Bredde 260 mm
Kartong Dybde 45 mm
Kartong Lengde 1860 mm
Lengde 1845 mm
Bredde 244 mm
Pakkeinnhold 1.8

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Swiss Campagnia Oak 10mm Wide & long plank laminatgulv

Det moderne Swiss Campagnia Oak 10 mm laminatet er et bredt laminat med naturtro utseende. Den pregede trekonstruksjonen med synkrone porer og 4-sidig avfasning understreker følelsen og utseendet til treplanker. Det er 30 års garanti på denne modellen.

702040703
Swiss Ascona Oak 10mm Wide og Long Plank laminatgulv

Swiss Ascona Oak 10mm wide & long plank er et eikefarget laminat med 24,4 cm. brede planker. Det er 30 års garanti på denne modellen.

702040705
Lenker
Min side