Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Swiss Ascona Oak 10mm Wide og Long Plank laminatgulv

Produktnummer: 702040705
Nettlager:

Swiss Ascona Oak 10mm wide & long plank er et eikefarget laminat med 24,4 cm. brede planker. Det er 30 års garanti på denne modellen.

inkl. mva.

Hvor mye trenger du?

m2
Tilsvarer pakke(r) à 1.801 m2 pr. m² =

Swiss Ascona Oak 10mm wide & long plank er et eikefarget laminat med 24,4 cm. brede planker. Det er 30 års garanti på denne modellen.

Swiss Ascona Oak 10mm wide & long plank er meget slitesterkt og er ideell for mye brukte rom med stor gulvbelastning. Med 5G-klikksystemet er installasjon av dette laminatet en enkel operasjon.

Egenskaper:

  • Farge: Eikefarget
  • Tykkelse: 10 mm
  • Lengde: 1,845 meter
  • Bredde: 24,4 cm
  • Slitestyrke: AC5
  • Klikksystem: 5G loc


Vi har 30 års garanti på denne modellen

Valg av underlag

Det kan være utfordrende å finne riktig underlag til gulv. Under finner du guider som kan hjelpe deg med å velge riktig underlag i forhold til dine behov.

Underlag til forskjellige formål

Velg riktig underlag

Du finner forøvrig de fleste underlagene under "Tilbehør"-fanen for dette laminatet. Står du fast, ikke nøl med å kontakte oss eller stikk innom din nærmeste butikk.

 

Miljøsertifiseringer

Les mer om Swiss Krono sin Environmental Product Declaration her

Mottak av varer

Sjekk at emballasjen på forsendelsen ikke er åpnet opp. Inspisèr for skader og fukt på laminatet. Laminat som er skadet eller utsatt for fukt skal returneres. 

Forarbeid
Når du skal legge nytt laminat er det viktig med godt forarbeid og riktig underlag. Om du skal legge laminat på betong eller tregulv er det viktig at underlaget er helt rett, tørt og at området er støvsugd og rent. Gulvet skal ikke være mer enn 2mm feil per meter og 1 mm per 20 cm. Om dette avviker må gulvet støpes på nytt. Legging av gulvet på ujevny underlag kan føre til brudd i gulvet. 
Før laminatet skal legges i rommet bør det stå i minst 48 timer før du starter på jobben slik at laminatet tilpasses romtemperaturen. 

Underlag
Legges gulvet på betong og/eller gulvvarme. legger du først ned en fuktsperre. Det finnes som plater eller på rull. Når du velger å legge et parkettgulv, er det ingen vits i å risikere knirking og oppsprekking. Bruk et skumunderlag på 2-6 mm og du kan senere ta seiersdansen på parketten uten frykt for ubehagelige opplevelser.

Mål opp og følg bruksanvisning
Med moderne klikkskjøter er det en enkel jobb å koble bordeneForsikre deg om at de første 3 radene blir snorrette, da er mye gjort. Start med et helt bord i venstre hjørne. Legg nye bord bortover og mål avstand mellom siste hele bord du får plass til og den andre enden. 

Ta et nytt bord og skjær av delen du trenger for å få fylt inn. Sitter du igjen med en del større enn 30 cm, kan du bruke denne til å starte neste rad på motsatt side. Sett alltid kortendene sammen først, koble så langsiden på bordet til forrige bredderad. Løft-press-klikk. 

Farge Grå
Format 184,5x24,4x1
Materialtype HDF
Slitestyrke AC 5 - Høy Trafikk
Bruksområde(r) Tørre rom
Garanti 3 år Kommersielt Bruk , 25 år Privat Bruk
Høyde 10 mm
Tykkelse 10 mm
Vekt Pr. Enhet 8.6 kg
Bestillingsenhet
Kartong Bredde 250 mm
Kartong Dybde 40 mm
Kartong Lengde 1855 mm
Lengde 1845 mm
Bredde 244 mm
Pakkeinnhold 1.801

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side