Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Om Right Price Tiles

Kjeden Right Price Tiles ble etablert mars 2005, og den første butikken så dagens lys i Oslo 2. juni 2005. Right Price Tiles er en butikkjede med hovedfokus på fliser og naturstein, VVS og tilbehør. I nyere tid har kjeden i tillegg startet med salg av laminat, samt panelplater til bad og kjøkken samt spileplater.

Kjeden har sitt utgangspunkt i Irland under samme merkenavn. Den norske delen av kjedens administrasjon ligger i Oslo. Bakgrunnen for etableringen er det stadige økende fokuset på ”gjør-det-selv”-prinsippet. Dette fokuset ankom flisbransjen rundt vår oppstart. Forbrukerne ønsker nå å handle inn varene selv, for å sikre seg markedets laveste priser.

Right Price Tiles søker verden rundt etter de beste produktene. Vi handler i dag fliser fra primært fra Spania, men noe også i Kina, India og Tyrkia. Vi kjøper inn i enorme volumer, direkte fra fabrikk. Sammen med resten av den europeiske kjeden, har vi en veldig sterk innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets absolutt beste innkjøpspriser. 

I hver butikk har vi et stort lager med gulv- og veggfliser, samt marmor, skifer, granitt, mosaikk, laminat, panelplater og synlige VVS produkter. I Vestby har vi et stort sentrallager og distribusjonssenter. Det er derfor ingen ventetid hos oss. Kunden må ikke betale for flisene først, for så å vente i 4-5 uker mens de blir bestilt. Du kan ta med deg flisene samme dag, eller få dem levert når det passer deg.

Salgspersonellet vårt er grundig trent til å gi kundene råd valg av fliser og flislegging. Vi anerkjenner at det å velge en flis og gulv kan være en vanskelig oppgave, selv for den mest kresne kunden, og vi tilstreber å være sikre på å gi kunden den informasjonen kunden behøver for å kunne gjøre en vel overveid beslutning.

Om Right Price Tiles
Min side