Til toppen

Right Price Tiles Trondheim

Right Price Tiles Trondheim

Om Right Price Tiles Trondheim


Velkommen til Right Price Tiles
Tiller i Trondheim
 

Vårt nordligste Right Price Tiles butikk finner du i Trondheim.

Butikken åpnet dørene i November 2006.

Her finner du alt av fliser du trenger til ditt neste oppussingsprosjekt. Velg blant et stort utvalg fliser, laminat og parkett, og andre flotte alternativer til gulv og vegger.

I tillegg finner du en mengde kjøkken- og baderomsmøbler, armaturer, dusjløsninger, servanter og annet til kjøkken, bad og vaskerom. 

Skal du pusse opp badet og legge fliser har vi verktøy til flis legging og stort utvalg. Du får mye mer hos oss. Valg av fliser på Tiller-butikken trenger ikke å være vanskelig. Vi har et stort utvalg av utstillinger og inspirasjon.

Enten du er proff eller liker å fikse ting selv, har vi det du trenger av verktøy og tilbehør, som lim, fugemasse, membran og varmekabler. 

Skal du pusse opp baderom, kjøkken, gang, uteområde eller andre rom, så finner du garantert noe som passer deg og ditt behov! 

Butikken ligger sentralt nære sentrum, og har en stor parkeringsplass til rådighet. Kom innom oss og få inspirasjon, råd og veiledning til ditt neste oppussingsprosjekt av en av våre hyggelige ansatte.