Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Rosolini veggtoalett tornado sort, inkludert sete

Produktnummer: 506020229
Nettlager:

Vegghengt toalett i sort matt utstyrt med en helt spesiell ny teknologi: Den har "turbo"-spyling og er stillegående. Toalettsete er inkludert.

inkl. mva.

Vegghengt toalett i sort matt utstyrt med en helt spesiell ny teknologi: Den har "turbo"-spyling og er stillegående. Toalettsete er inkludert.

Turbo-spyling involverer bruk av spesialdesignede dyser som skaper en kraftig vannstrøm med høy hastighet i den kantløse toalettskålen. Denne vannstrømmen genererer en virvelbevegelse inne i toalettskålen, som bidrar til å skylle bort smuss og avfall grundig og effektivt. Samtidig er den stillegående.

Denne funksjonen er implementert for å redusere støynivået under spyling. Kun lyde av vann som sildrer vil høres. Fordelen med kantløs skyllekant er at den reduserer skjulesteder for smuss, bakterier og kalkavleiringer. Den glatte og jevne overflaten uten kanter gjør det enklere å rengjøre toalettskålen grundig og forhindrer opphopning av smuss og bakterier.

Toalettsetet følger med i esken og er spesielt designet for bollen, som er produsert i hard Duroplast. Setet har to funksjoner: Quick release og soft close, som tilbyr ekstra funksjoner for komfort, bekvemmelighet og brukervennlighet. Her er en forklaring av de to funksjonene: Quick release (hurtigløsning): Dette refererer til en mekanisme som gjør det enkelt å fjerne toalettsetet fra toalettskålen for rengjøring. Vanligvis er toalettsetet festet til toalettskålen med hengsler eller klips. Med quick release-mekanismen kan du enkelt løsne toalettsetet fra disse festene ved hjelp av en utløsermekanisme. Dette gjør det enklere å nå alle områder av toalettskålen og toalettsetet under rengjøring. Etter rengjøring kan du enkelt klipse toalettsetet tilbake på plass.

Soft close (myk stenging): Dette refererer til en dempingsmekanisme som tillater toalettsetet å lukkes sakte og stille uten å lage en brå lyd eller slamring. Toalettsetet er utstyrt med spesielle hengsler eller dempere som gir en kontrollert nedstenging av toalettsetet når det senkes. Dette eliminerer risikoen for at toalettsetet slår igjen med kraft, noe som kan være sjenerende eller potensielt skade toalettskålen. Dette toalettet har skjulte monteringsfester.

Monteringen utføres raskt og effektivt igjennom hullene på toppen av porselenet igjennom hullene til setefestet. Det anbefales å stille sisternen inn på 3/6 liter spyling.Bolteavstand for 18 cm sisterne, som passer de fleste sisterner på det norske markedet.

Format 515x355x365
Materialtype Porselen
Garanti 5 år
Høyde 365 mm
Vekt Pr. Enhet 29 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 435 mm
Kartong Dybde 435 mm
Kartong Lengde 530 mm
Lengde 515 mm
Bredde 355 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side