Til toppen

Silikon Megasil SB 110 Lys Grå 0,31L

202020224
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 9 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Kombinert bygg- og våtromssilikon med nøytralt herdesystem. Matcher fargen til Mapei fugemasse. • forbruk: 3,1 m pr. 310 ml patron (10 x 10 mm fuge) • påføring: Fugesprøyte


Beskrivelse

PRODUKTBESKRIVELSE Megasil SB er en en-komponent høyelastisk silikonfugemasse. Kombinert for bygg og sanitær. Tilsatt mugg- og soppdreper. Nøytralt herdesystem. Den er elastisk i temperaturområdet -40°C - +120°C.

BRUKSOMRÅDE
Megasil SB er en høyelastisk bygg- og sanitærsilikon spesielt egnet for installasjons- og bevegelsesfuger som for eksempel fuger rundt dører og vinduer og i betongelementer, rørgjennomføringer, våtrom etc. Megasil SB har god heft mot betong, tegl, lettbetong, gips, puss, tre, sponplater, glass, keramikk, plast, metaller m.m. Megasil SB har gode aldringsegenskaper og UV-stabilitet.

BRUKSANVISNING
Forbehandling Fugesidene skal være rene, tørre og frie for fett, olje og løse partikler. Lakk og fargerester fjernes nøye. Metallflater rengjøres nøye fra rust og oksider. Bunnfyllingslist Bruk en bunnlist med tette celler som ikke absorberer vann. Listen skal være ca. 20 % tykkere enn fugens bredde. Bruk et verktøy ved montering så listens ytre sjikt ikke skades. Påføring Skjær av den ytterste delen av tuppen på patronen. Skru fugespissen på patronen og kutt av fugespissen med en åpning tilpasset fugebredden. Patronen er nå klar til bruk i fugepistolen. Press fugemassen mot fugens bunn, slik at fyllingen mot bunnen og kantene blir maksimal. Pass på at det ikke dannes luftlommer. Glatt fugens overflate med gummisparkel eller med en fugepinne fuktet med såpevann. Ved vertikale fugearbeider glattes fugen nedenfra og opp.

RENGJØRING
Uherdet Megasil SB kan rengjøres med aceton. Herdet fugemasse kan bare rengjøres mekanisk.

EMBALLASJE
Megasil SB leveres i patroner á 310 ml, 20 patroner/ kartong.

LAGRING
Lagret frostfritt og i uåpnet originalemballasje, forandres ikke bruksverdien de første 18 månedene.

SIKKERHETSINSTRUKSJONER FOR KLARGJØRING OG BRUK
Megasil SB ansees ikke for å være skadelig i henhold til dagens normer og retningslinjer når det gjelder blandinger. Det anbefales likevel at det benyttes vernehansker og vernebriller samt at det tas vanlige forhåndsregler for bruk av kjemiske produkter. For ytterligere og fullstendig informasjon vedrørende sikker håndtering av våre produkter, vennligst se vår siste utgave av sikkerhetsdatablad for produktene.
PRODUKT FOR PROFESJONELL BRUK

MERK
De tekniske anbefalinger og detaljer som fremkommer i denne produktbeskrivelse representerer vår nåværende kunnskap og erfaring om produktene. All overstående informasjon må likevel betraktes som retningsgivende og gjenstand for vurdering. Enhver som benytter produktet må på forhånd forsikre seg om at produktet er egnet for tilsiktet anvendelse. Brukeren står selv ansvarlig dersom produktet blir benyttet til andre formål enn anbefalt eller ved feilaktig utførelse Vennligst referer til siste oppdaterte versjon av teknisk datablad som finnes tilgjengelig på vår webside www.mapei.no

Vekt pr. enhet 0.31 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm