Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Støtteben Elastic Plus 7mm

Produktnummer: 206090047
Nettlager:

Støtteben med 45mm styrepinne for legging av fliser og heller rett på underlag som gress, sand og andre egnede steder. Støttebenet gir 4mm avstand mellom fliser/heller.

inkl. mva.

Støtteben med 45mm styrepinne for legging av fliser og heller rett på underlag som gress, sand og andre egnede steder. Støttebenet gir 4mm avstand mellom fliser/heller.

Våre støtteben, med en lav profil på kun 7 mm, er en ideell løsning for å støtte fliser, heller, bjelkelag og lignende overflater. Den lave høyden gjør dem perfekte for prosjekter der plasshensyn er avgjørende, samtidig som de gir tilstrekkelig støtte og stabilitet til å sikre en jevn og holdbar overflate.

Støttebenene er konstruert av gummi, noe som ikke bare gir en solid base, men også har en innebygd lyddempende funksjon. Dette gjør dem spesielt egnet for bruk i områder der støyredusering er viktig, for eksempel i boliger, kontorer eller offentlige bygninger.

Uansett om du legger fliser på terrassen, heller i hagen, eller konstruerer et bjelkelag inne i huset, våre støtteben tilbyr pålitelig støtte og lyddempende egenskaper for et bredt spekter av bruksområder. Med deres robuste design og allsidighet, er de et uvurderlig tillegg til ethvert byggeprosjekt.

Farge Sort
Vekt Pr. Enhet 0.15 kg
Bestillingsenhet stk
Pakkeinnhold 20

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side