Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Produktet er ikke aktivt!

Tind 122 hvit med hvit topplate

Produktnummer: 502001015
Høg

Tind 122 hvit med hvit topplate er et moderne baderomsmøbel i hvitt. Topplaten er laget i HPL (High Pressure Laminat) og er et meget slitesterkt materiale. Møbelet leveres satt sammen, ikke flatpakket.

Tind 122 hvit med hvit topplate er et moderne baderomsmøbel i hvitt. Topplaten er laget i HPL (High Pressure Laminat) og er et meget slitesterkt materiale. Møbelet leveres satt sammen, ikke flatpakket.

Topplaten er laget av High Pressure Laminat, som er et slitesterkt materiale egnet til baderom. Platen er vendbar; den ene siden har et marmorert uttrykk, den andre siden ensarget hvit. Fronten på topplaten er sort.

Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen for bedre plassutnyttelse. Velg mellom 1 eller 2 vasker. 

Innhold:

Ønsker du kran til, finner du et stort utvalg kraner her.

Dette kommer i tillegg (velg mellom 1 eller 2 vasker):

Topplaten er tosidig og vendbar; den ene siden er hvit matt og den andre siden har hvit marmor uttrykk. Topplaten er ikke forhåndsboret, slik at du selv kan velge hvor du vil plassere bollevasken og kranen.Dette møbelet er satt sammen av to skuffeseksjoner med en topplate. Benkeplaten er laget av High Pressure Laminat (HPL), et svært solid og slitesterkt materiale som tåler fukt over lang tid. 

Skuffesystemet består av to skuffer med «soft close» funksjon, og som kan åpnes helt. Skuffene er ikke forhåndsboret, slik at du kan selv kan velge det uttrykket du ønsker med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull. Alle skuffene har hele skuffebunner. Det er viktig at du monterer vår «Universelle flaskevannlås» på dette møbelet.

Alle våre bollevasker passer til dette møbelet. Du bør velge høye kraner til bollevaskene. Kranene kan plasseres hvor du selv ønsker på topplaten. 

Skroget er ferdig satt sammen og kan monteres enkelt opp på veggen. Husk å legge silikon bak skroget mot veggen, mellom topplaten og innredningen og mellom servanten og topplaten.
Vi har også høyskap som passer til dette møbelet.

Egenskaper:

 • Farge: Hvit
 • Bredde skrog: 60 cm x 2 skrog, tilsammen 120 cm.
 • Dybde skrog: 45,5 cm
 • Høyde skrog: 58 cm
 • Farge topplate: Hvit
 • Bredde topplate: 122 cm.
 • Dybde topplate: 45,5 cm.
 • Med softclose skinner
 • Med full utnyttelse av skuffer
 • Innredning med 4 skuffer

Vi har 5 års garanti på baderomsinnredninger fra Høg

logo høgViktig informasjon før montering

 • Se over møbelet før montering for skade/riper. Skadet møbel skal ikke monteres. 
 • Les gjennom monteringsanvisningen og følg instruksjonen.
 • Vær nøye med oppmåling og husk vannrør i veggen.
 • Finn riktig høyde på vasken og merk på veggen. 
 • Den anbefalte høyden er mellom 85-93 cm. 
 • Utfør kontroll og ettersyn av produktene etter montering. Alle skruer bør etterstrammes og det anbefales en årlig inspeksjon av møbelet og monteringen, hvor man strammer skruene etter behov. Sørg for at møbelet er montert i vater. Silikonstripen mellom servant og møbelet kan skiftes ut ved behov.

Vedlikehold av baderomsinnredning

Møbelet må monteres i et rom med god ventilasjon, og med forsvarlig avstand til dusjsonen. Avstand fra vannsprut og slag vil minimere risiko for skader på møbelet. Blir møbelet utsatt for fukt, vil det bli forringet over tid.

Blir møbelet utsatt for vannsøl som blir liggende på toppen av skuffene eller skapdøren, må dette tørkes av. Blir møbelet fuktig fra dusjsonen, må også dette tørkes av med en tørr klut omgående.

Rengjøringsmidler med ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke oppløsningsmidler må ikke benyttes da de kan skade møbelets overflate.

Stålull eller skarpe gjenstander kan gi riper i servantens overflate.

Møbelet er fuktbestandig og monteres i de «tørre sonene» på badet eller vaskerom. Det tåler ikke å stå i direkte vannsprut og rommet krever tilstrekkelig utlufting.

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Farge Hvit
Materialtype MDF
Bruksområde(r) Våtrom
Garanti 5 år
Høyde 580 mm
Vekt Pr. Enhet 56.5 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 465 mm
Bredde 1220 mm
Pakkeinnhold 1.0

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side