Til toppen

Toalettsete

Toalettsete i dag har noen ulike funksjoner sammen med produktkvaliteten. Vi har i dag toalettsete med Klikk funksjon som gjør det lett og ta av toalettsete ved rengjøring. Vi har også softclose toalettsete som har en dempende mekanisme og er støydempende. Kvaliteten på toalettsete kan deles opp i mykplast sete som er en enkel sete i myk plast mens hardplast er en mer robust sete og tåler mer trykk som også vil si har en bedre kvalitet.

Delfi Moduo Sete Polyproplene

Cersanit Delfi Toalettsete laget av høy kvalitet i duraplast er slitesterkt, men også visuelt attraktivt. Den strømlinjeformede designen sørger for optimal fasong for kroppstilling, noe som sikrer komfort i bruk. Setet leveres med solid hengsler som sikrer stabil montering.
506070005

VB Nautic Lux-Sete I Hardplast Rustfritt

Villrey&Boch lux toalettsete i hardplast og med rustfrie fester. Hvit og moderne design fra en kjent leverandør. Toalettsete passer til Nautic serien.
506070003
 pr stk
Levering 1-3 dager

VB O.Novo Rimless Med Sc-Qr Sete

En perfekt design for høyeste grad av renslighet.Takket være den nyskapende rimløse designen, kan DirectFlush-toalettene rengjøres raskt og grundig - for praktisk hygiene.
506070002

Delfi Moduo Sete Duroplast Sc Easy Off

Cersanit Delfi Slim toalettsete laget av solid duraplast er en slitesterk og visuelt attraktiv løsning for hvert baderom. Den strømlinjeformede designen sørger for optimal bruks kroppsstilling, noe som garanterer brukervennlighet, og holdbarhet sikres av solide hengsler. I tillegg kommer denne modellen med myke og lukkede funksjoner som bidrar til å holde den ren.
506070006

VB Nautic Lux-Sete I Hardplast Sc-Qr

Villeroy&Boch toalett sete i hardplast med softclose og quick release. Passer alle toaletter i Nautic-serien Soft Close (SC) for stille og myk lukking. Quick Release (QR) lett å løfte av for enklere rengjøring.
506070004
 pr stk
Levering 1-3 dager

Caspia Sete Sc Easy Off

Det myke lukkede Cersanit Caspia Slim Softclose toalettsete er laget av skadesikker duraplast. Den enkle utformingen gjør det lettere å rengjøre, og den innovative One Button Easy-Off løsningen gjør det mulig å løsne setet med ett trykk på en knapp. Det myke lukkesystemet sikrer gradvis senking av setet, slik at det ikke kommer i klemme. 
506070007

Porsgrund Seven D Sete HP

Porsgrund Seven D hardplastsete i hvit. Toalettsete passer til alle klosetter og veggtoalett i Porsgrund Seven D serien.
506070018

Villeroy & Boch Subway 2.0 Toalettsete M

Villeroy & Boch subway toalettsete med softclose og quick release.
506070014

Villeroy & Boch Subway 2.0 Compact sete

Villeroy & Boch Subway 2.0 Compakt toalettsete med softclose og quick release funksjon.
506070013

Ifø Spira Toalettsete SoftClose og QR

Ifø spira toalettsete til Ifø Spira vegghengt toalett i softclose og Quick Release. Softclose toalettsete har en selvdempende lukkemekanisme mens med Quick Release kan du enkelt ta av toalettsete for rask og enkel rengjøring.
506070016