Til toppen

Toalettseter

Kvaliteten på toalettseter kan deles opp i mykplast-seter som er en enkle seter i myk plast , mens hardplast-seter er mer robuste seter og tåler mer trykk.

Vi fører toalettseter med Klikk -funksjon som gjør det lett og ta av toalettsetet ved rengjøring. Du kan også få softclose toalettseter som har en dempende mekanisme og er støydempende.

Sorter

Mille Nordic Sete QR SC

Toalettsete Mille nordic med quick release for enklere rengjøring og softclose sete for behagelig lukking og lite støy.
506070024

Delfi Sete Duroplast Sc Easy Off

Delfi toalettsete er laget av solid herdeplast, som er svært slitesterk og visuelt attraktivt. Det strømlinjeformede designet sikrer optimal sittekomfort og er garantert brukervennlig.
506070006

Delfi Sete Polyproplene

Cersanit Delfi Toalettsete laget av høy kvalitet i duraplast er slitesterkt, men også visuelt attraktivt. Den strømlinjeformede designen sørger for optimal fasong for kroppstilling, noe som sikrer komfort i bruk. Setet leveres med solid hengsler som sikrer stabil montering.
506070005

Caspia Sete Sc Easy Off

Det myke lukkede Cersanit Caspia Slim Softclose toalettsete er laget av skadesikker duraplast. Den enkle utformingen gjør det lettere å rengjøre, og den innovative One Button Easy-Off løsningen gjør det mulig å løsne setet med ett trykk på en knapp. Det myke lukkesystemet sikrer gradvis senking av setet, slik at det ikke kommer i klemme. 
506070007