Til toppen

Toalettseter

Kvaliteten på toalettseter kan deles opp i mykplast-seter som er en enkle seter i myk plast , mens hardplast-seter er mer robuste seter og tåler mer trykk.

Vi fører toalettseter med Klikk -funksjon som gjør det lett og ta av toalettsetet ved rengjøring. Du kan også få softclose toalettseter som har en dempende mekanisme og er støydempende.

Sorter etter:
Kampanje

Delfi Sete Polyproplene

Cersanit Delfi Toalettsete laget av høy kvalitet i duraplast er slitesterkt, men også visuelt attraktivt. Den strømlinjeformede designen sørger for optimal fasong for kroppstilling, noe som sikrer komfort i bruk. Setet leveres med solid hengsler som sikrer stabil montering.
506070005
Kampanje

-VB Nautic Lux-Sete I Hardplast Rustfrit

Villrey&Boch lux toalettsete i hardplast og med rustfrie fester. Hvit og moderne design fra en kjent leverandør. Toalettsete passer til Nautic serien.
506070003
 pr stk
Levering 1-3 dager
Kampanje

Delfi Sete Duroplast Sc Easy Off

Delfi toalettsete er laget av solid herdeplast, som er svært slitesterk og visuelt attraktivt. Det strømlinjeformede designet sikrer optimal sittekomfort og er garantert brukervennlig.
506070006
Kampanje

Mille Nordic Sete QR SC

Toalettsete Mille nordic med quick release for enklere rengjøring og softclose sete for behagelig lukking og lite støy.
506070024
Kampanje

-VB Nautic Lux-Sete I Hardplast Sc-Qr

Villeroy&Boch toalett sete i hardplast med softclose og quick release. Passer alle toaletter i Nautic-serien
506070004
 pr stk
Levering 1-3 dager
Kampanje

Caspia Sete Sc Easy Off

Det myke lukkede Cersanit Caspia Slim Softclose toalettsete er laget av skadesikker duraplast. Den enkle utformingen gjør det lettere å rengjøre, og den innovative One Button Easy-Off løsningen gjør det mulig å løsne setet med ett trykk på en knapp. Det myke lukkesystemet sikrer gradvis senking av setet, slik at det ikke kommer i klemme. 
506070007
Kampanje
Kampanje

-Porsgrund trevi Propensete Hvit

Komfortabelt, varmt og mykt sete som er enkelt å løsne når du rengjør klosettet.
506070022
Kampanje

-Porsgrund Seven D Sete HP

Porsgrund Seven D hardplastsete i hvit. Toalettsete passer til alle klosetter og veggtoalett i Porsgrund Seven D serien.
506070018
Kampanje

-Porsgrund Seven D Sete QR, HP & SC

Porsgrund Seven D hardplast toalettsete med quick release og soft close.
506070017
Kampanje

-Ifø Spira Toalettsete SoftClose og QR

Ifø spira toalettsete til Ifø Spira vegghengt toalett i softclose og Quick Release. Softclose toalettsete har en selvdempende lukkemekanisme mens med Quick Release kan du enkelt ta av toalettsete for rask og enkel rengjøring.
506070016