Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Produktet er ikke aktivt!

-Mille Nordic WC Rimless QR SC

Produktnummer: 506020223

Mille Nordic er et nytt og moderne vegghengt toalett i moderne design, hvor toalettsete følger med. Det som er spesielt for dette toalettet er de ovale monteringshullene som dekker bolteavstand fra 18 til 23 cm.

Mille Nordic er et nytt og moderne vegghengt toalett i moderne design, hvor toalettsete følger med. Det som er spesielt for dette toalettet er de ovale monteringshullene som dekker bolteavstand fra 18 til 23 cm.

Mille Nordic er designet spesielt for det nordiske markedet. Porselenets innside har en rengjøringsvennlig skyllekant som er en "rimless" skyllefunksjon, hvor bakterier og smuss ikke blir liggende.

Det følger også med et toalettsete med flere funksjoner. Det vil si med dempet lukkefunksjon og med et enkelt trykk kan setet løftes av porselenet for rengjøring. Setet blekner ikke. Veggskålen passer til standardsisternen for innebygde toaletter. Bolteavstanden for montering er fra 180mm til 230mm. Bolter følger ikke med, da de oftest følger med sisternen.

For komplett løsning, trenger du i tillegg til selve toalettet en trykkplate og en innbyggingssisterne. For å matche det hvite toalettet, kan du velge mellom følgende trykkplater:

Geberit Innbyggingssisterne Duofix passer sammen med de ovennevnte trykkplatene.

Alternativt kan du bruke Grohe Solido DYI sisterne som passer sammen med Grohe Start trykkplate hvit.


Ved installasjon av dette toalettet, er det viktig at sisternen er stilt inn på 3/5 liter.
Egenskaper:

  • Toalett vegghengt pakke
  • Inkludert toalettsete
  • Soft close toalett sete og lokket : Dempet lukkefunksjon
  • Quick Release toalettsete : Avtakbar sete
  • Bredde 36,5 cm
  • Dybde 51 cm
  • Høyde 36,5 cm
  • Bolteavstand 180 -230 mm

Vi har 5 års garanti på denne modellen

Hva er rimless toalett?

Rimless toalett gir optimal hygiene ved spyling. Den åpne spylekanten gjør det enkelt å rengjøre og reduserer sjansen for at unødvendig mange bakterier fester seg i doskålen. Rimless toalett er enkle å holde rent.

Hva er softclose sete?

Når du velger et sete med soft close så får du et hardt sete i høy kvalitet med hydrauliske dempere. Dette gjør at setet alltid lukker seg sakte og lydløst. Demperne er innebygget i setet, og er ikke i kontakt med porselenet. Dette er en fordel for rengjøring, hygiene og funksjonalitet.

Hva er Quick Release?
Toalettseter kan utstyres med Quick Release hengsler som gjør at du enkelt kan fjerne setet for en raskere og mer grundig rengjøring. Quick Release-hengslene er også tilgjengelige med Soft Close funksjonalitet 

Hvor høyt skal toalettet monteres?

Om du bygger nytt bad er det viktig å tenke på høyden på selve toalettskålen. Om du allerede har en sisterne montert er det ikke mye man får gjort.

Det er anbefalt en sittehøyde på rundt 42 cm fra ferdig gulv. Det er høyden uten toalettsete. Den eneste fasiten er i utgangspunktet er deg selv og dine høydebehov. 

Hel eller halvspyling?

Ja takk, begge deler. Husk å tenke på hel- og halvspyling eller som det kalles dobbelspyling. Ofte er billigere varianter av toalett kun utstyrt med enkel spyling og spylemengde kan da ikke justeres.

Det er ikke alltid behov for store mengder vann når du skal benytte toalett og da er det greit å ha en halvspyling. 

Les mer om forskjellige typer toalett

Innbyggingssisterne

Innbyggingssisterner er moderne og det mest populære valget på nye baderom. Sisternen brukes på vegghengt toalett og bygges inn i en kasse eller inn i veggen. Dette skaper en renere design og gir deg følelsen av et større baderom. Hos oss kan du velge mellom to kjente merkevarer; Grohe og Geberit. Begge produsentene står for høy kvalitet og vannsikkerhet. Husk at Geberit trykkplater passer sammen med Geberit innbyggingssisterne, Grohe trykkplater passer sammen med Grohe innbyggingssisterner.

Sisterne med lekkasjeboks sikrer deg mot lekasjer i veggen og gjør det ekstra sikkert. Ulike typer trykknapper gjør at du kan velge design og utførelse etter eget ønske.

Se vårt utvalg av innbyggingssisterner og trykkplater
 

Garanti på vegghengt toalett

Garantien gjelder 5 år på produksjonsfeil og 2 år på slitasjedeler. Reservedeler lagerføres. Kontakt din lokale Right Price Tiles butikk ved behov for reservedeler.

Farge Hvit
Format 360x500x365
Materialtype Porselen
Overflate Emalje
Bruksområde(r) Våtrom
Garanti 5 år
Høyde 365 mm
Vekt Pr. Enhet 21.85 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 366 mm
Kartong Dybde 519 mm
Kartong Lengde 399 mm
Lengde 360 mm
Bredde 500 mm
Pakkeinnhold 1

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side