Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

-City Oval WC Rimless QR SC

Produktnummer: 506020222
Nettlager:

City Oval er et vegghengt toalett i nydelige stramme former og nordisk design. Toalettsetet følger med og er spesielt designet for bollen.

inkl. mva.

City Oval er et vegghengt toalett i nydelige stramme former og nordisk design. Toalettsetet følger med og er spesielt designet for bollen.

Den vegghengte CITY OVAL-bollen leveres med et skjult monteringssystem som forbedrer de estetiske egenskapene og forenkler installasjonen. Den leveres med den innovative «CleanOn»-teknologien som sikrer hygiene og brukersikkerhet. Spylt vann vasker den indre overflaten av bollen grundig og gjør den ren og frisk.

Det kantløse designet eliminerer også områder der bakerier kan samle seg. Bollen er tilpasset økonomiske skyllesystemer 2/4 l. - 2,5/5 l. eller 3/5 l., noe som reduserer vannforbruket. Det følger med det eksepsjonelle «slim»-setet som løsnes fra porselenet med en trykknapp.

For komplett løsning, trenger du i tillegg til selve toalettet en trykkplate og en innbyggingssisterne. For å matche det hvite toalettet, kan du velge mellom følgende trykkplater:

Geberit Innbyggingssisterne Duofix passer sammen med de ovennevnte trykkplatene.

Alternativt kan du bruke Grohe Solido DYI sisterne som passer sammen med Grohe Start trykkplate hvit.
Ved installasjon av dette toalettet, er det viktig at sisternen er stilt inn på 3/5 liter.

Egenskaper og innhold:

 • Toalett vegghengt pakke
 • Inkludert toalettsete
 • Soft close toalett sete og lokket : Dempet lukkefunksjon
 • Quick Release toalettsete : Avtakbar sete
 • Bredde 36 cm
 • Dybde 50,5 cm
 • Høyde 37 cm
 • Bolteavstand 180 mm
 • 10 års garani på keramikken
   

Vi har 5 års garanti på denne modellen

Hva er rimless toalett?

Rimless toalett gir en optimal hygiene det hver spyling. Den åpne spylekanten gjør det enkelt å rengjøre og reduserer at unødvendig mange bakterier å feste seg i do skålen. Rimless toalett er enklere å holde rent for smuss og bakterier samtidig er det denne typen toalett som blir mer og mer hygienisk og foretrukket på markedet.

Hva er softclose sete?

Når du velger et sete med soft close så får du et hardt sete i høy kvalitet med hydrauliske dempere. Dette gjør at setet alltid lukker seg sakte og lydløst. Demperne er innebygget i setet, og er ikke i kontakt med porselenet. Dette er en fordel for rengjøring, hygiene og funksjonalitet.

Hva er Quick Relaise?

Klosettseter kan utstyres med Quick Release hengsler som gjør at du enkelt kan fjerne setet for en raskere og mer grundig rengjøring. Quick Release hengslene er også tilgjengelige med Soft Close funksjonalitet

Størrelse på toalett

Både vegghengte toalett og gulvstående toaletter kommer i mange ulike høyder og dybder. Det finnes toalett med tanke på høyde og heter høy toalett. Det finnes også compakte toalett som passer på mindre baderom og ikke tar alt for mye plass. Det finnes ulike modeller på markedet og det er mye å velge mellom.

Husk å montere toalett i riktig avstand fra veggen og eventuelt døra. Du skal ha god plass når toalettet skal benyttes. 

Hvor høyt skal toalett henge fra gulvet?

Om du bygger nytt bad er det viktig å tenke på høyden på selve toalettskålen. Om du allerede har en sisterne montert er det ikke mye man får gjort. Da høyden allerede er forhåndsbestemt.

Det er anbefalt en sittehøyde på rundt 42 cm fra ferdig gulv. Det er høyden uten toalettsete. Den eneste fasiten er i utgangspunktet er deg selv og dine høyde behov. Viktig å tenke også på andre i samme husholdning.

Hel eller halvspyling?

Ja takk til begge deler. Husk å tenke på hel og halvspyling eller som det kalles dobbelspyling. Ofte er billigere varianter av toalett kun med en enkel spyling og spylemengde kan da ikke justeres.

Det er ikke alltid behov for store mengder vann når du skal benytte toalett og da er det greit å ha en halvspyling. Ved en enkel spyling kan det gå fra 3 liter vann til 6 liter vann ved helspyling.

Les mer om forskjell på toalett

Innbyggingssisterne

Innbyggingssisterne er mer moderne og populært valg på nytt baderom. Sisterne brukes på vegghengt toalett og er et naturlig tilbehør. Sisterne bygges inn i en kasse eller inn i et vegg. Dette skaper en mer ren design og følelse av et større baderom. Her kan det velges mellom to kjente merkevarer Grohe og Geberit. Begge produsenter står for høy kvalitet og vannsikkerhet.

Sisterne med lekkasjeboks sikrer deg mot lekasjer i veggen og gjør det ekstra sikkert for ditt valg. Ulike typer trykknapper gjør at du kan velge design og utførelse etter eget ønske.

Se utvalger av innbyggingssisterner og trykkplater

Dette trenger du i tillegg:

 • Innbyggingssisterne
 • Trykkplate

 

Garanti på vegghengt toalett

Garantien gjelder 5 år på produksjonsfeil og 2 år på slitasjedeler. Reservedeler lagerføres. Kontakt din lokale Right Price Tiles butikk ved behov for reservedeler.

Farge Hvit
Format 360x505x370
Materialtype Porselen
Overflate Emalje
Bruksområde(r) Våtrom
Garanti 5 år
Høyde 370 mm
Vekt Pr. Enhet 28.5 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 390 mm
Kartong Dybde 530 mm
Kartong Lengde 425 mm
Lengde 360 mm
Bredde 550 mm
Pakkeinnhold 1

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side