Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Produktet er ikke aktivt!

-Lucca Veggtoalett Rimless

Produktnummer: 506020210

Lucca er et moderne vegghengt toalett med runde former. Toalettsetet følger med. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng, og er svært enkelt å montere.

Lucca er et moderne vegghengt toalett med runde former. Toalettsetet følger med. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng, og er svært enkelt å montere.

Stilrent toalett fra Vetro med rengjøringsvennlig skyllekant. Det følger også med et toalettsete med flere funksjoner. Det vil si med dempet lukkefunksjon og med et enkelt trykk kan sete løftes av porselenet for rengjøring. Veggskålen passer til standardsisternen for innebygde toaletter. Toalettet er produsert i porselen med hvit glasert overflate.

Bolteavstanden for montering er 180mm. Bolter følger ikke med, da de oftest følger med sisternen.

For komplett løsning, trenger du i tillegg til selve toalettet en trykkplate og en innbyggingssisterne. For å matche det hvite toalettet, kan du velge mellom følgende trykkplater:

Geberit Innbyggingssisterne Duofix passer sammen med de ovennevnte trykkplatene.

Alternativt kan du bruke Grohe Solido DYI sisterne som passer sammen med Grohe Start trykkplate hvit.
Ved installasjon av dette toalettet, er det viktig at sisternen er stilt inn på 3/5 liter.

Egenskaper:

  • Toalett vegghengt pakke
  • Inkludert toalettsete
  • Soft close toalett sete og lokk : Dempet lukkefunksjon
  • Quick Release toalettsete : Avtakbart sete
  • Bredde 36,5 cm
  • Dybde 49 cm
  • Høyde 37 cm
  • Bolteavstand 180 mm
     

Vi har 5 års garanti på toalett fra Vetro

Hva er rimless toalett?

Rimless toalett gir optimal hygiene ved spyling. Den åpne spylekanten gjør det enkelt å rengjøre og reduserer sjansen for at unødvendig mange bakterier fester seg i doskålen. Rimless toalett er enkle å holde rent.

Hva er softclose sete?

Når du velger et sete med soft close så får du et hardt sete i høy kvalitet med hydrauliske dempere. Dette gjør at setet alltid lukker seg sakte og lydløst. Demperne er innebygget i setet, og er ikke i kontakt med porselenet. Dette er en fordel for rengjøring, hygiene og funksjonalitet.

Hva er Quick Release?
Toalettseter kan utstyres med Quick Release hengsler som gjør at du enkelt kan fjerne setet for en raskere og mer grundig rengjøring. Quick Release-hengslene er også tilgjengelige med Soft Close funksjonalitet 

Hvor høyt skal toalettet monteres?

Om du bygger nytt bad er det viktig å tenke på høyden på selve toalettskålen. Om du allerede har en sisterne montert er det ikke mye man får gjort.

Det er anbefalt en sittehøyde på rundt 42 cm fra ferdig gulv. Det er høyden uten toalettsete. Den eneste fasiten er i utgangspunktet er deg selv og dine høydebehov. 

Hel eller halvspyling?

Ja takk, begge deler. Husk å tenke på hel- og halvspyling eller som det kalles dobbelspyling. Ofte er billigere varianter av toalett kun utstyrt med enkel spyling og spylemengde kan da ikke justeres.

Det er ikke alltid behov for store mengder vann når du skal benytte toalett og da er det greit å ha en halvspyling. 

Les mer om forskjellige typer toalett

Innbyggingssisterne

Innbyggingssisterner er moderne og det mest populære valget på nye baderom. Sisternen brukes på vegghengt toalett og bygges inn i en kasse eller inn i veggen. Dette skaper en renere design og gir deg følelsen av et større baderom. Hos oss kan du velge mellom to kjente merkevarer; Grohe og Geberit. Begge produsentene står for høy kvalitet og vannsikkerhet. Husk at Geberit trykkplater passer sammen med Geberit innbyggingssisterne, Grohe trykkplater passer sammen med Grohe innbyggingssisterner.

Sisterne med lekkasjeboks sikrer deg mot lekasjer i veggen og gjør det ekstra sikkert. Ulike typer trykknapper gjør at du kan velge design og utførelse etter eget ønske.

Se vårt utvalg av innbyggingssisterner og trykkplater
 

Garanti på vegghengt toalett

Garantien gjelder 5 år på produksjonsfeil og 2 år på slitasjedeler. Reservedeler lagerføres. Kontakt din lokale Right Price Tiles butikk ved behov for reservedeler.

Farge Hvit
Format 490x365x370
Materialtype Porselen
Overflate Emalje
Bruksområde(r) Våtrom
Garanti 5 år
Høyde 370 mm
Vekt Pr. Enhet 28 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 445 mm
Kartong Dybde 425 mm
Kartong Lengde 505 mm
Lengde 490 mm
Bredde 365 mm
Pakkeinnhold 1

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side