Til innholdet
Til toppen

Høg Basic Skrog 100 Hvit

502030301
Prisjakt
pr stk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
HØG skrog er produsert med 15 mm MDF trefiberplate dekket med folie og leveres ferdigmontert. Skuffene er med demping/soft close og integrerte skuffeskinner. Det følger med to håndtak i krom. Bredder: 60, 80, 100 og 120 cm. Dybde: 45,5 cm. Høyde: 45 cm. Kjøp i tillegg: Servant og pop-up ventil da dette ikke medfølger skroget

Beskrivelse

Møblene er produsert i MDF plater med malte overflater på utsiden og hvitt melamin på innsiden. Skuffene er utstyrt med «soft close» skinner. Servanten er produsert i støpemarmor. Møblene monteres enkelt på vegg med vedlagte opphengs beslag. Servant legges på toppen og påføres silikon mellom overflatene. Reservedeler lagerføres.

Vedlikehold
Møblene består av MDF plater med malte overflater, som gir en matt fin overflate. Innsiden av møblene er folierte. God ventilasjon i rommet og avstand fra vannsprut og slag vil minimere risiko for skader på møblene. Daglig renhold av møblet med myk klut som fuktes i varmt vann. Vi anbefaler bruk av microfiber klut eller et mildt rengjøringsmiddel uten slipemiddel. Tørk deretter over med en myk tørr klut for å unngå striper fra rengjøringsmiddelet. Rengjøringsmidler med ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke oppløsningsmidler må ikke benyttes da de kan skade møbelets overflate. Servanten er fremstilt av et kunstmateriale som er godt egnet til baderoms servanter. Bindemidler og knustmarmor støpes i en form, og produksjonen avsluttes med en overflatebehandling. Servanten består av blant annet marmorpulver og har porer som gjør at overflaten kan påvirkes av fargepigmenter og apparater av høy temperatur. Servanten må derfor ikke benyttes under hårfarging, vask av klær som inneholde overflødige fargestoffer og lignende. Da dette kan farge over og lage flekker i servanten. Det er viktig at det ikke benyttes sterke kjemikalier som klor, ammoniakk, syre, aceton, kraftig rengjøringsmiddel og rengjøringsmiddel med slipemiddel på servanten.
Daglig rengjøring av servanten med myk klut som fuktes i varmt vann. Vi anbefaler bruk av microfiber klut eller et mildt rengjøringsmiddel uten slipemiddel. Tørk deretter over med en myk tørr klut for å unngå striper fra rengjøringsmiddelet. Stålull eller skarpe gjenstander kan gi riper i servantens overflate. Skulle det oppstå ripe i servantens overflate, kan den poleres forsiktig med et slipepapir korning 800 -1200 for å jevne ut skaden. Bruk deretter klar eller hvit poleringskrem og poleringsmaskin med polerhette i myk ullkvalitet, med en hastighet på 1500-2000 o/min. Avslutt med å tørke over med en myk bomullsklut.

Utfør kontroll og ettersyn av produktene etter montering. Alle skruer bør etterstrammes og det anbefales en årlig inspeksjon av møbelet og monteringen, hvor man strammer skruene etter behov. Sørg for at møbelet er montert i vater. Silikonstripen mellom servant og møbelet kan skiftes ut ved behov.

Møblene er fuktbestandige og monteres i de «tørre sonene» på baderom eller vaskerom. Møblene tåler ikke å stå i direkte vannsprut og rommet krever tilstrekkelig utlufting.

Garantien gjelder 5 år på produksjonsfeil og 2 år på slitasjedeler. Reservedeler lagerføres. Kontakt din lokale Right Price Tiles butikk ved behov for reservedeler.

Vekt pr. enhet 36.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm
Bruksområde Våtrom
Type Baderomsmøbel
Materialtype MDF
Overflate Foliert
Farge Hvit
Format 45,5x100