Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Megalite S2 Flex Zero 15kg

Produktnummer: 201010120
Nettlager:

En-komponent, fleksibelt, lett, hurtigherdende og hydrerende sementbasert flislim med lang åpentid, med lavt forbruk. Limet er lett å påføre med tannsparkel med god smøreevne, meget gode kontaktegenskaper, med svært lavt utslipp av flyktige organiske forbindelser, for keramisk flis og steinmateriale, ideelt for tynne porselensfliser.

inkl. mva.

En-komponent, fleksibelt, lett, hurtigherdende og hydrerende sementbasert flislim med lang åpentid, med lavt forbruk. Limet er lett å påføre med tannsparkel med god smøreevne, meget gode kontaktegenskaper, med svært lavt utslipp av flyktige organiske forbindelser, for keramisk flis og steinmateriale, ideelt for tynne porselensfliser.

BRUKSOMRÅDER

  • Limer alle typer og størrelser av keramiske fliser (dobbeltbrent, enkeltbrent, porselen, klinker, terrakotta, osv.) på innvendige og utvendige underlag. Liming av stein på innvendige og utvendige underlag (kun stein som er stabil og ikke følsom for fukt).
  • Liming av alle typer og størrelser porselensflis på gulv og vegger, inkludert utvendige fasader.
  • Liming av alle typer mosaikk på innvendige og utvendige underlag, også i svømmebassenger.
  • Spesielt utviklet for store fliser som skal legges på større områder uten dobbelsmøring. På grunn av den høye smørekapasiteten på baksiden av fliser, er produktet spesielt egnet for legging av alle typer tynne porselensfliser (ved bruk av dobbelsmøreteknikken).

Noen brukseksempler

  • Liming av keramiske fliser (dobbeltbrent, enkeltbrent, porselensfliser, keramiske fliser og glassmosaikkfliser, klinkerfliser osv.), stein (hvis stabil i fuktige omgivelser) og tynne porselensfliser på tradisjonelle underlag, som f.eks.: – selvutjevnende sementbasert avretting og anhydrittavretting (etter påføring av en egnet primer); – avrettinger med varmekabler; – sementbasert murpuss eller kalkholdig murpuss; – gipsholdig puss (etter påføring av en egnet primer); – gipsplater, forstøpte paneler, sementfiberplater; – vanntettende membraner i Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic og Mapegum WPS.
  • Legging av keramiske fliser og stein på gamle gulv (på keramiske fliser, marmor osv.).
  • Legging på marin kryssfiner, trebaserte plater, stabile tregulv.
  • Legging av keramiske fliser og stein på balkonger, terrasser og fortausplater som eksponeres for direkte sollys og temperatursvingninger.
  • Legging på prefabrikerte betongvegger og betongunderlag.
  • Legging av tynne porselensfliser på varmegulv.


BRUKSKLAR
Gulvflater kan settes under fullbelastning etter ca. 14 dager. Rengjøring Verktøy og beholdere skal rengjøres med rikelige mengder vann mens Megalite S2 fremdeles er fersk. Gulvoverflaten rengjøres med en fuktig klut før bindemidlene størkner.

EMBALLASJE

Megalite S2 er tilgjengelig i 15 kg papirsekker med håndtak.

FORBRUK
0,8 kg/m² pr. mm tykkelse, tilsvarende normalt 1,5 - 2,5 kg/m².

LAGRING
Megalite S2, kan lagres opp til 12 måneder i uåpnet original emballasje og på et tørt sted. Produktet er i samsvar med kravene i Annex XVII av regulativet (EC) No 1907/2006 (REACH), punkt 47.


KLASSIFISERING I HENHOLD TIL EN 12004

Megalite S2 er C2E S2-klasse sementholdig (C), forbedret (2), svært formbart (S2) lim med forlenget åpentid (E). Samsvar for Megalite S2 er bekreftet i ITT-sertifikat nr. 25110055/AG (TUM) og nr. 25110056/AG (TUM) utstedt av laboratoriet ved Technische Universität i München (Tyskland).

Fullstendig bruksanvisning, tekniske data og annen informasjon finner du i denne linken. 

Farge Grå
Materialtype Sementbasert
Høyde 110 mm
Vekt Pr. Enhet 15 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 280 mm
Kartong Dybde 120 mm
Kartong Lengde 420 mm
Lengde 520 mm
Bredde 250 mm
Pakkeinnhold 1.0

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Megalite S1 Flex Zero 15kg

En-komponent, fleksibelt, høyverdig, sementbasert flislim med Low Dust-teknologi. Lett å påføre med tannsparkel, uten sig, med lang åpentid og ekstremt stor dekkevne for keramiske fliser og naturstein.

201010113
Megarapid 2K 25kg

To-komponent, høyfleksibelt, høyverdig, hurtigtørkende og hurtigherdende sementbasert flislim uten sig og med lang åpentid for keramiske fliser og naturstein (limtykkelse opp til 10 mm).

201010112
Megafix R 20kg

Høyverdig, fleksibelt og hurtigherdende sementbasert flislim uten sig. For fuktbestandige keramiske fliser og naturstein (limtykkelse opp til 10 mm). Kan brukes inne og ute.

201010105
Lenker
Min side